Tuos2306 Neslihanbgrhngs bizde yeni öğrendk hiç düşünmemiştik. Doktor erkeğe benzetince ona yöneldik meğerse kızmış 😀 şimdlik aklımızda Erva, leyla, lina isimleri var daha vaktimiz çok 😀
Didi6 Tsknaltunts Zümra ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Didi6 Babies16 Beren Alya güzel de Ebrar Azra oldukça dini, uyumsuz oluyor çok. 🤔 Esra - Betül - Reyyan - Afra - gibi isimler düşünülebilir. 🌸
Mervealco Eylül Vera istiyordum, hamile kaldığımda daha cinsiyeti belli değilken Alin ismini gördüm ve Eylül Alin ♥️ koymaya karar verdik. 33+3 üz :))
Prensesimiz_ Nslhnakn sizce a harfiyle baslayıp gül ismiyle biten kız ismi ne olabilir 🥰 Aysegul dısında 🙈
Zynq Tucem Murda’nın kızına yazdığı Doğa diye şarkısı var, dinleyin mutlaka içim sıcacık oluyo dinlerken 🥰
Yarim_Kilo_Kiyma Neslihanbgrhngs Bizim daha yolumuz var ama; özellikle Kur’an’da geçen isim olsun istiyoruz. 1- Yüsra 2- İkra 3- Aden
Nslhnakn Yarim_Kilo_Kiyma canım aden ismini bende çok istiyordum ama Allah’ın yasakladığı isimlerdenmiş bana 2 farklı kişi demişti sonra araştırdığımda öyle olduğunu öğrendim bilgin olsun🙏🏻
Yarim_Kilo_Kiyma Nslhnakn 🙄🙄 hiç bilmiyordum. Geçen günde arkadaşım Kuranda geçen her isim koyulmuyormuş. İyice araştırmak lazım , neden miş acaba ? Bilginiz var mı ?