Neslihanbgrhngs Kızlar 23. Haftalık hamileyim kızımız olacak inşallah 😍 fakat isim seçmek çok zor 🤷🏻♀️ Sizler ne düşünüyorsunuz kızlarınıza paylaşırmısınız
Teacherella Neslihanbgrhngs 3 buçuk yıl sonra olunca bol bol düşünme fırsatımız oldu ismi hazırdı zaten Zeynep Derin olucak inş ☺️
Deletedmom378 Neslihanbgrhngs 28 haftalıgiz bizde kızım olucak inşallah öykü Elif koyduk poncigimin adını 🥰🙏
Hasret288 Moonlight1 bnde daha cinsiyetini ögrenenedim 21 haftalik carsamba gunu gitcem kiz olursa eger elif su koyacaktik erkek olursa batuhan ilk min ismi metehan 16 aylik
YagmrK Deletedmom399 yaaa bekarken hep kızım olursa gülce koycam dedim. Rabbim 2 kız verdi gülce koyamadım eşim beğenmedi annem bi tuhaf söyledi memleket ağzıyla söyleyince isimden soğudum koyamadım kim gülce derse içim gidiyo😊 Adıyla yaşasın Gül gibi bi kız olsun inşallah annesi 💕
Miniksusam93mr Sedocan ben de cok istedm almira ya da almila ismini ama simdilk nisa diyorm bakalm degisr mi
Nslhnakn Neslihanbgrhngs 30+6 yız🥰 isimde çok zorlandık başta karar vermekte ama Lina koyacağız kısmet olursa🥰🌸 benim ve eşimin orta harflerinden yola çıktık🙈♥️
Prensesimiz_ Nslhnakn sizce a harfiyle baslayıp gül ismiyle biten kız ismi ne olabilir 🥰 Aysegul dısında 🙈