Kubrayy Sonuçlarım çıktı çok kötüyüm 3 doktorla konuştum detaylıda bakarız endişelenmeyin diyo ama ben internette okudukça kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Ntd riski yüksek çıktı.var mı yaşayanlar ?
Sumru Kubrayy AFP MOM testimi yaptığınız. Sonucu atarmısınız değerlendirelim sıkmayın canınızı bu testlerin %100 doğruluk payı yok canım
misra88 Kubrayy benim de yüksek çıkmıştı detaylıya erken girdim çok şükür bir şey çıkmadı ama içim rahat olsun diye nifty testi de yaptırdım. Afpnin yüksek çıkmasının çok fazla sebebi olabiliyormuş
Sumru Kubrayy hiç sıkmayın canınızı üzülmeyin.. bebeğiniz etkilenmesin . Burda okuduğum postalardan yola çıkarsak testleri riskli çıkıp sağlıklı doğuranlar var.. ama içinizin rahat olmasını istiyorsanız diğer testleri yaptırın.. bu testler insanın hamileliğini zehir eder
Kubrayy Sumru bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür sıkıntı görülmedi doktorum hiç üzülme önemli olan ultrason dedi eğer risk olsa ultrasonda görülürmüş. İnşallah herkes sıkıntısız sağlıkla kucağına alsın yavrusunu ,teşekkür ederim sizede..
Sumru Kubrayy amin inşallah 🤲🏻çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Önemli olan detaylı zaten detaylıya kaçıncı hafta giriliyor
Kubrayy Sumru ben şimdi erken girmiş oldum içimiz rahatlasın diye.ama 2 hafta sonra tekrar bekliyor doktor diğer Organlar için..20-22 hafta en Sağlıklı olanı dedi bugün. Siz kaçıncı haftadasınız
Sumru Kubrayy amin inşallahhh 🤲🏻🤲🏻 Sizlerde öyle.. rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin bizleri ise bir sancıda kurtarsın inşallah 🤲🏻