Meryeemmm Hayırlı akşamlar kızlar adetime 3 gün var ve Bi kaç gündür şeffaf ve beyaz akışkan akıntı geliyor bide dokununca çok az göğüs hassasiyeti var sizce gebelik var mıdır
Cicilibicili Meryeemmm gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor. Ama yine de şüphelendiriici bi durum. Ben göğüs hassasiyetimden anlayıp test yapmıştım. Eğer evde test varsa yapabilirsin
Whitechicken Meryeemmm ben adetime 6 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif 2 dk da çıktı asla şaşmam bu testten .6 yıldır evliyim bir düşük yaptım şimdi 4 haftalık hamileyim
Giz4110 Meryeemmm valla adete 3 gün kala kalitelisinden erken gebelik testim bile negatif çıkınca idrara hiç güvenmiyorum canım on gün sonra kanda 1009 beta çıkmıştı. 1 gün gecikince hemen kan ver bence biliyorum beklemesi çok zor ama😊inşallah sonu güzel olur🙏🥰
Meryeemmm Cicilibicili testi var ama geç yumurtladın 21. Gün yumurtladım test yapsam erken olur bence
Cicilibicili Meryeemmm ozmn erken. Ben yumurtlama takip etmemiştim. Adetimden 3 gün önce yaptığımda çıkmıştı
Cicilibicili Meryeemmm bilmez miyim? Günler geçmiyo oluyo. İnşallah hamilesindir canım. Test yaptığında yaz mutlaka
Meryeemmm Whitechicken Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben laboquick marka ovulasyon aldım setin içinde gebelik testi var onu kullanacam önce çıkmazsa erken gebelik testi alırım çok saol ☺️
Oozzee Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince yaptığım testte çıktı benim, ondan önce neredeyse her gün yapmıştım ama çıkmamıştı. 11-12 gün ideal olan.
Nil-Beyza Meerryy test yaptım bugün 15. Gün sabahı diye şimdi iki dk olmadı ve koca bir negatifI gördüm artık reglimi bekleyip bende bi soğan kürü deneyeceğim bakalım nasip
Meryeemmm Giz4110 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ya ben kan verince çok geriliyorum idrar pozitif çıksın öyle kan veririm diyorum gebelik yoksa boşuna vermiş olmayım diye ama idrar testini Bi kaç defa yaparım çıkmazsa gidip kan veririm inşallah 🌸
Giz4110 Meryeemmm canım içinden umutlanmadan kanını öyle ver ben de yaşadım streslidir bilirim 😞 ama kötüye alışıp pozitifi görünce ayrı bir güzel olur tez zamanda güzel sonuç alırsın inşallah 🥰 🙏
Dorothy Bence 10 gunden itibaren her gun yapilabilir. Cunku eger dis gebelik varsa erken tespit tuplerin alinmasina engel olabilir. BENCE tabi.