Valeriamom Busranrunal ne alakası var erken doğumla aşının biraz kitap okuyun da öğrenin aşı neden yapılıyor
Ceremayel Busranrunal Tetenoz aşısı 2 doz oldum. Çevremdeki arkadaşlarımda oldu. İlk defa böyle birşey duydum. Ben olmadan önce kendi doktoruma olmalımıyım diye sormuştm o da önemli ol dedi. Bence doktorunuza sorun
[silindi] Busranrunal benim erken doğum riskim var rahim ağzı kısalığım. Doktorum vurulacaksın kesin dedi öyle söyleyenlere takılma. Aksi bir şey olsa zaten doktorun sana söylerdi onlar konuşsun dursun..
Busranrunal Valeriamom canim ven zaten okudum ama çevremdeki inatçı kesim hala erken doğum yaparsin deyip duruyo ondan soruyorum hemen atılma!
Ozgezafer Vurulmadığında bebiş doğarken Allah korusun bişey olursa nasıl vebal alıcak bu insanlar bilmiyorum ya
Valeriamom ElifSencan123 Ozgezafer doktoruna sormaz burda akıl arar etrafındaki insanların dediklerine inanır sonra cevap verince atlama oluruz🙂))) madem soruyorsun cevapları da şimdiden kabul edeceksin.
ElifSencan123 Bende daha bugün vuruldum aşı ama hiç öyle bişey demediler sağlık ocağında doktorum da sormadı hiç erken doğum riskin var mı yok mu diye
Busranrunal Ceremayel ben zaten aşımı oldum sadece com duydum bu lafı o yüzden duyan var mı diye sormak istedim
Busranrunal Valeriamom sanane ya sana mi sorcam.ne yazacagimi sen girip yorum yazma o zman git kendine atılacak başka birini bul !
deletedmom351 Hamilelikte tetenoz aşısı olmayan var mı ilk önce bunu bir araştır çok önemli bir iğne bana 2 doz yapıldı bu tür şeyleri atlamayın sağlığınız için. İnsanları da duyma herkes farklı bir şey söylüyor hepsini dinlersen kafayı yersin.
Busranrunal deletedmom351 öldüm.canim zaten ben aşımı durmadan bu laftalri duydum o yüzden başak duyan var mı diye sordum
EstAr10 Busranrunal aşı her zaman artısı eksisi düşünülmesi gereken bir olaydır, iyi araştırmak lazım. Ama en nihayetinde doktorunuza danışın ve ona güvenin, şart değil yaptırmayın diyorsa vardır bir bildiği.
Kbrfth Arkadaşlar ben malesef tetanoz aşısı olmadım şimdi 34 haftaligim yeni öğrendim sağlık ocağına gidip vurulacagini sağlık ocağına gitsem şu an yaparlar mı bunun bi haftası var mıydı