Ssdg pkos bende de vardı yumurta çokluğundan dolayı gelişme ve büyüme olmuyordu. Adetlerim düzensizdi bazen oluyordum bazen olmuyordum. Bazen az gelir kısa sürerdi bazende çok gelirdi uzun sürerdi. Evlendim ilk sene evliliğin tadını çıkarrız diye çocuk düşüncesine girmedik. İkinci sene biz istedik nasip olmadı kaynanam kısır bile dedi aile ziyaretine gitmiştik herkesin içinde dedi. Üçüncü senemde de nasip olmadı eşimle büyük bir tartışmamız oldu çocuk konusuna odaklanamadım ondan sonra. Eşimin isteği ile klomen kullandım yumurta gelişimi için çatlatma iğnesi falan yine nasip olmadı. Aşılama yaptık bir kere tutmadı. Ondan sonra oluruna bıraktım eşim tüp bebek yaptıralım dedi gittik doktorla görüştük ondan sonra kendimi hazır hissetmedim devam etmedim. Evliliğimin dördüncü senesi yani geçen sene karar verdim tüp bebek tedavisi istedim eşimle konuştum o da kabul etti gittik tekrar doktoruma muayene etti ve Eylül ayında tedaviye başladık Ekim de transferim oldu. Ksdım’ın 4′ünde test yaptım ve pozitifi görünce inanamadım. Hemşireme attık gözün aydın hamilesin dedi. Şu an 29+5 günlüğüm ikizlerim olacak. Rabbim nasip ederse 1,5 ay sonra doğumum olacak. Tüp tedavisine başlamadan önce çok ilaç kullandım, macunlar yedim ne kürler yaptım hiçbirinin faydasını görmedim. Tabi ki nasip vakti geldi mi Rabbim nasip ediyor. Dua edin, sabırlı olun inşallah evlendikten sonra çok şükür sevincini yaşarsnız.. Rabbim kimsenin kucağnı boş bırakmasın. RABBIM bütün isteyen herkese hayrlsı ile vakti geldiğinde nasip etsin