Hep kanamalı bir hamilelik geçirdim hep kırka korka yaşıyoruz 28.haftama geldim…ilk 5haftalikken daha yeni yeni hanile olduğunu ogrendigim günlerdi leke geldı aklın çıktı hemen gittik acile kese duruyordu ilaç bile vermedi düşerse düşsün gözüyle baktı..özele gittim hemen progastan başlattım 100,mg hep yattım 3ay hıc kalkmadim leke yaklaşık 10gun surdu geçti sonra ara ara hep geldi nedeni bulamayan lekeler 16haftadan sonra hapı biraktim şükür dedim bebek tutundu Bir sorun yok 22haftakiktim ne detaylı da ne kontrolkkerimde bişey soylemediler bir gün ayaktayken bir sıcaklık geldı Hemen kostüm ki iç camasırım heryer kan bildiğiniz biyerim kesildi sandım leke falan değildi sikiyorum pecetwler kan oluyor bebeğim gitti kaybettin sandım hemen koştuk doktora aglaya ağlaya şükür bebeğim kıpır kıpır alttan muayneler bakıldı etti rahimde hunislesme olabilir dedi net bişey yine yok baska doktira kostüm yastisim yapılacaktı virüsten dolayı korktuk kanamamda durmuştu zaten arkadan yine progastan yine yatmalı günler suan 28haftadayim korkuyorum azcık iş yapsam yine ki olcak erken doğumun mu olcak naparım diye düşünüyorum sürekli Allah’a emanet olsun yavrularimiz çok zor bir süreç Sağ sakın kucagimiza alırız insalalh….