Ccigdemmm Bende 93 hamile kaldım şuan 38 +3 son 12 gun doğuma 106 kiloyum suan son 2 ayda aliyo insan 🤭🤔
FlowerPower Mrvm005 detaylı yazın için çok teşekkür ederim ☺️ tecrübeleriniz benim için önemli. Çok daha rahatım şu an inanın. İnternette okuduğum bazı şeyler korkutucu olabiliyor çünkü :(
Akurt FlowerPower 46 beden zaten lcwdaki hamile pantalonlari bende 46 giyiyorum zaten belinde lastik var belden sıkıntı çıkmaz
Akurt FlowerPower 46 beden zaten lcwdaki hamile pantalonlari bende 46 giyiyorum zaten belinde lastik var belden sıkıntı çıkmaz
Akurt fikran09 karin yaglarindan dolayi kese gozukmuyo o yuzden vajinal bakiyolar bana ilk 2 ay baktilar
UrasEgeninannesi fikran09 erken gebelik haftalarında daha net görüntü izlem sağlanıyor miyom kist gibi şeyler varsa da vajinal ultrasonda çok daha net görünüyor 😊
eylemc Büyük bedenlerde var Kadın Uzun Kollu %100 Pamuk Penye Pijama Takımı - 12 Renk Seçeneğ 129,00 TL yerine 49,90 TL https://urun.n11.com/pijama/kadin-uzun-kollu-100-pamuk-penye-pijama-takimi-12-renk-seceneg-P389087285
Dzeyy FlowerPower merhaba bende 102.5 ile hamile kaldım başlarda biraz mide bulantısı kusma vs olduğu için 3.5 kilo verdim 99a düştüm şuan 22+3üz ve 101 kiloyum şuan daha verdiğimi alamadım geri yani kiloyla ilgili çok şükür bi sıkıntı yaşamadık sadece çok yorulduğumda nel ağrım oluyo okadar
Dzeyy FlowerPower bebeğim çok şükür ultrasonlarda 7. Haftadan itibaren gözüktü hep kıyafet olarakda genelde tayt giyiyorum lc wailikide normal taytlar var 48 bedenler falan en büyükleri oluyo onlardan alıyorm genelde rahat oluyo üstümede iki yandan yırtmaçlı tişörtler var defactodan onlardan almştım çoo rahat oluyor göbeğim büyüsede giymek kolay oluyor
Smgkru Kızlar bende 82yle hamile kaldım şuan 94 kiloyum ve doktorum normal doğum için pek olumlu konuşmadı kilodan dolayı aceba sizlere doğum hakkında bir bilgi verdimi doktorlarınız🤔
FlowerPower Smgkru benim doktorum bana bir hamile bayanın örneğini vermişti sadece. Kadın 140 kilo ile hamile kalmış, hamileliği boyunca 20 kilo vermiş ve normal doğum yapmış. Bence normal doğum yapıp yapamaman, kilo ile alakalı değil.