Bhrsmh pamuk32 yüzünü çenesini ağzını burnunu net gorebildiniz mi ve kaçıncı haftada girdiniz acaba, ilk gebeligim o yuzden bilgilenmek icin soruyorum ☺
Azracan pamuk32 canım fiyatı nekadar bide kaç dk sürdü karınından bakıyor dimi kaç haftalık girdin 19+3 oldum Nezaman benim girmem gerek çok sordum sanırım🙊🙈
pamuk32 Bhrsmh canım yüzüne bakmadı normalde kendi doktorum kadın dogumcum her gitmeme gösteriyor. Daha çok beyin yapısını kemik yapısını anomalik durumu var mı diye inceledi… Organlarini tek tek kalbini.. damarlarını plesantayi çok ince şekilde inceledi her bi zerresini.
pamuk32 Azracan canım ben ücret ödemedim çünkü doktor kayınvalidemin öğrencisiydi. Ama 600 TL imiş ikiz fiyatı.. 22+4 de girdim ama biraz geç kalmışım 21 de gitmek daha iyi olabilirmis.. 1 saati geçti.. evet karından bakılıyor
pamuk32 Babyveannesi her zerresini inceledi iki bebeğinde canım.. yüzüne bakmadık daha çok amaç kemik yapıları Organlari nebiliym her bir zerresine detaylı baktık damarlar organlar kalp mide bobrek mesaneleri kol bacak boylari. Kafa olarak beyin yapısını çok inceledi. Daha çok saglik taramasiydi yani.. bende yüzünü görelim demedim öncelik sağlıklı olmasıydı onun heyecanından onu söyleyemedim bile. Sadece muayene esnasında çişini yaptı onu net gorebildik ve baya güldük 😅
Yasemin00 pamuk32Haftanız normal aslında niye geç girdim dediniz 20,21,22,23,24, diye biliyorum ben burda ki postlarda hep öle yazıyodu
pamuk32 snm_ 1 saati geçti 1 saat 15 dk flaan. İkiz olduğu için sanırım. 22+4 de girdim ben . Ama 21 de gelin diyorlar…
pamuk32 Yasemin00 baana geç dediler canm en son 22 mis.. en ideali diyelim yani.. belkide doktora hastaneye göre degisiyordur
hhb53 pamuk32 gelişimleri nasıl gününde mi ilerliyorlar benimde tek yumurta ikizi daha yeniyim 11 haftalık merak ediyorum biri geriden geliyor falan diyorlar bide sizinkilerin arasında ayıran zar var mı ? Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşaAllah
pamuk32 hhb53 çok şükür gelişimleri önde canım ikisii denk ilerliyor dedi ince bı zar varmış ben bunu 12. Haftalıkken de öğrenmiştim zaten… Kan çalma durumu transfüzyon yokmuş çok şükür.. 530 biri 550 biri.. geçen hafta da 460 biri digeri 461 di. Hep yakın gitti yani bundna sonra büyük ihtimalle bu şekilde ilerler dedi inşallah öyle olur :)
hhb53 pamuk32 maşaAllah maşaAllah sıkıntısız bir hamilelik geçirin inşaAllah 🤲🏻 banada dua edin haftaya güzel haberlerle evime döneyim 🥰
pamuk32 hhb53 amin canım bebegini bekleyen her anneye sağlıklı sıhhatli şekilde kavuşturmayi nasip etsin rabbim sende sağlıkla al inşallah 🤲