Tugceeeky Kızlar 28+1 deyim. 2 gün öncesine kadar kıpır kıpırdık. 2 gündür bir azlık var hareketlerde hiç hareket etmiyor değil ama çok az gerçekten. Sebebi ne olabilir? Bu durumu yaşayan var mı?
Greyy90 Tugceeeky o haftalarda benimde bir iki gün hareketleri azdı ama sonra anladım ki enerji toplamak için köşeye çekilmiş şu an 35. Haftalığız gümbür gümbür maşallahh 😂 takipte ol yine de eğer öyle devam ederse doktoruna danış
Merbe61 Tugceeeky ben yasıyorum bende 28haftadayum bu haftaya kadar çok güzeldi hareketleri dün çok azdı aynı senin gibi doktora gieicektin okadar korktun bugün bira daha iyi artmaya başladı normal galiba bu aralar
minnakfasulyecim Tugceeeky Canım ben çok çok aşırı yemek yediğim de çocuk oynamıyor yer kalmıyo heralde ahshahdhahs😂 gaz atınca oynuyor yemin ederim ölüyorum gülmekten😂😂
Tugceeeky minnakfasulyecim genelde yemek yiyince hareket ederler ama😌 senin ki biraz zorlayacak sanki seni😂
Tugceeeky Bir de geçen gün çamaşırımda bir ıslaklık vardı şeffaf kokusuz ama baya ıslatmıştı. Acaba suyum mu azalıyor diye düşündüm😔 bu ıslaklık normal mi acaba
Kiymetlibebek Tugceeeky canim benimde öyle olmaya basladi bir günü diger gününe tutmuyor bir kac gün hareketli bir kac gün daha az hareketli oluyor anlamadim bende bu aynda normalmi acaba
Busrasalt Tugceeeky canım benimde aynı korkma dün acayip hareketliydi bugün çok az hareketli bir gün bir günü tutmuyor
Deniz3115 Tugceeeky canım bizde 30 haftalığız o haftalarda bana da olmuştu şuan 30 haftalığız nerdeyse 3 gün yine çok azdı hareketleri doktora gittimiz gün hareketi azalmıştı şükür herşeyi iyiydi o yüzden normal karşıladım bugun düzeldi arada oluyor yani
merveakcy09 Tugceeeky benimde arada öyle yapıyor canım saat başı hareket ediyor mu diye bakardım ben yemek ye su iç yada tatlı şeyler tüket soluna yat eder mutlaka ☺️ Çok endişelenirsen doktorunla iletişime geçersin canım 😇
Mombaby01 Tugceeeky 28+2 ben de de dünden beri çok çok az hareket var içimi ferah tutmaya çalışıyorum
Esra-89 Tugceeeky inanki bende sabahtan beri hareket etmesini bekliyorum 2 gün okadar hareketliydi bugun bir tuhaf çok cılız inceden bir iki hissettim birdaha yok 27-3 günlük hamileyim bende inşallah sıkıntı yoktur özel doktorum yom o yüzden arayamam da rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Seter Islaklık ve hareket azlığı bende de aynı 28+6 dayım 2 gündür az derin uykuya geçtikleri dönem yaziyodu programda uyuyolarmis sanırım