Busrasalt Kızlar 28 haftalık hamileyim kasılmam olduğu için doktorum progestan verdi ve vajinal yoldan kullanacaksın dedi dün gece kullandım afedersiniz 3 saat sonra çamaşırım da ıslaklık vardı bu durumu yaşayan var mi
Ern Busrasalt 29 haftalık hamileyim canım bende vajinal kullanıyorum kasılmalardan dolayı. çamaşırına gelmesi de gayet normal çok akıyor kasılmaların çok mu var ?
Busrasalt Ern kasılmam bayağı vardı canım magnezyum ve progestan verdi onunla azaldı ama korktum ıslaklık olunca allah esirgesin su falan mı dedim
Tugceeeky Kızlar benim de 2 gün önce çamaşırımda ıslaklık oldu ve 2 gündür hareketleri azaldı.. kasılma dediğiniz şey nasıl bir his? 28. Haftamdayım bende🙄
Busrasalt Tugceeeky canım benim hissettiğim karnım öyle bir gerildi ki anlatamam gün içinde 3 kez olmuştu ben bebek büyüdü ondan zannediyordum meğerse yalancı doğum kasılmalarıymış
Ern Busrasalt benimde çok kasılmalarım oluyor ve hala geçmedi akşama kadar kasılıyor karnım ama doktora gidince doktor hiç bir sıkıntı yok diyor rahim ağzı gayet normal diyor bende artık ne yapacağımı şaşırdım 😑
Zlhb Ern bende öyleydım meğer yaz meyveleri yoğurt süt yapıyormuş onları akşamları tüketmemeye çalışıyorum çok daha iyiyim hatta doktorum ıstersen meyve yeme bır süre dedi