Gulsumhira Arkadaşlar biliyorsunuz az çok bebeğimde ense kalınlığı fazla cikti.perinatoloji olarak Doc dr ali ekiz giden varmı?
Semipermeable Gulsumhira ben gittim, siddetle oneriyorum kendisini.. cihat sen e gittim 1250 tl verdim hic memnun kalmadim.
1994ozg Gulsumhira Ali Ekiz çok iyi bu sefer de gitmediğime pişman oldum biraz. Salim Sezere gittim ama pek ilgili görmedim zorla konuşuyodu bi sıkıntı yok şuna baktım yok şunu gördüm diyo bitti gitti ayrıntıya girmedi ama doktorluğu iyi
sevgili_balik Gulsumhira ben de detaylı ultrasonda Ali ekize gitmiştim, çok memnun kaldık, her şeyini ayrıntılı inceledi sorularımızı yanıtladı.
Pnarvrl Merhaba ben gittim detayli ultrasonda ali beye. Memnun kaldim her seyi aciklayarak anlatti zaten bu isin uzmanı tavsiye ederim
Gulsumhira Pnarvrl canim herşeyi anlatiyomu benim bebegin sadece ensesi kalin com üzülüyorum o yuzden bide uzmanına görünmek istedim
Pnarvrl Gulsumhira evet tabi her noktasina kadar anlatiyor. Zaten riskli gebelik uzmani kendisi ense kalinligina vs her seye bakıyor ve anlatıyor suan burasina bakiyorum su kadar cm olmasi gerektigi gibi vs
Elvan95 Ben Osman Özyurt a gittim persembeleri Bayrampaşa kolan a geliyor .kendi muayenehanesi sislideymis sanırım.memnun kaldım .benim ikili testimde riskliydi.herşeyi detaylıca anlatıyor kendisi.içimi çok rahatlattı o sebeple.
Pnarvrl Gulsumhira cogunlukla dedikleri gibi cikmiyor bu ense kalinligi zaten. Icini ferah tut kac kisiye bunu dedilerse bebek saglikli doğdu etrafimda o yuzden ben 2li 3lu testlere guvenmedigim icin yaptirmadim