Kardelen92 Hanımlar erken doğum yapan varmı etrafımızda tanıdığınız bildiğiniz varsa kaç haftalikti ve kuvezde kalma süresi neydi
Glshhh28 Kardelen92 kuzenimin bebişi 28 haftalık fakat 24 haftayla uyumlu doğdu. 3 ay hastanedeydi. Şuan 6 yaşında ❤️
Sueda29 Kardelen92 ben yaptm 34/ te 4 gün kaldı yavrum.23 günlğz şuanda kendm bakıorm çok gazlı bi bebeğm var mama mecbur veriorm sütüm yetersz
Alminalperen Kardelen92 canım benim ilk gebeliğim erken oldu 34 haftalık doğdu oğlum 2.250 doğdu ama ciğerleri tam gelişmediği için 8 gün küvez de kaldı. Şimdi 3 yaşına yaklaştı çok şükür 🙏😊
kitapkurdu Kardelen92 35+6da doğdu oğlum kalp atışları zayıftı suyum geldi ama sezaryen oldum. 4 kilo doğduğu için küveze alınmadı.
K16O26 Arkadasm 35.haftada erken dogum yapti bebegn kalp atislari nst de yavas cikmis kordon dolanmis 3 kere boynuna acil sezeryan oldu 10 gun kadar kaldi kuvezde kilosu dusuktu smdi gayet iyi ama sukur :)
Kubra_s Kardelen92 benimde merak ettigim konu bu 35 haftalığım şu haftayı atlatsak en azından diyorum
Alminalperen Kubra_s 36. Haftadan sonra normal sayılıyor zaten canım sorun yaşamazsın Allahım izniyle
kitapkurdu Twinsmomtwoboy evet canım 😊 33te gittiğimizde 2400cıvarıydı. Sancım çıktığı için ciğer geliştirici yapıldı 35te gittiğimde 3600olmuştu biz de çok şaşırdık. Doğduğunda da 4050ydi
Alminalperen Twinsmomtwoboy sancım başladı hastaneye gittim muayene etti ebe doğum başlamış açılman var daha kapsamlı bir hastaneye git dedi erken diye hastaneye yatışımı yaptıktan sonra ciğerleri için ve doğumu durdurmak için iğne yapıldı ama sanırım ciğerleri için 2 ya da 3 iğne yapılıyormuş benim sadece 1 i yapılabildi durmadı çünkü sabah doğum yaptım.
Nevo Kardelen92 34 haftalık yaptım 2200 gr doğdu ciğerleri gelişmemiş diye küvöze alındı hırıltılı solunumu da vardı 84 gün kaldı şu an 15 aylık şükür iyi kimseye göstermesin zor süreç
Alminalperen Kubra_s bir şeyler gerideymiş demek ki canım vardır illaki bir nedeni ama genellikle 36 hafta dolduktan sonra sorun olmuyor 😊 korkmayın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah hiç birşey olmaz 🙏😊
Busegulce Kardelen92 bende araştırıyorum sürekli bebekten bebeğe değişiyor canım ciğerleri gelişmişse kilosu da 2500 ün üzerindeyse kuvözde kalmadan eve çıkıyorlar erken doğum riskin mi var ?
Kardelen92 Busegulce ya benim bebek asagidaymis dikkat etmezsen erken doğabilir dedi bende korktum cok