Yarim_Kilo_Kiyma Selam kızlar 🙋🏻♀️ İstanbul-Ümraniye civarında güzel doktor tavsiyelerine ihtiyaçım var. Aslında Çamlıca medipolde gittiğim bir dr ama, daha erken haftada olduğum İçin bir kaç doktoru daha görmek istiyoruz. Şimdiden teşekkür ederim 😊
brcakyll Yarim_Kilo_Kiyma bende Ümraniye de oturuyorum ikinci gebeliğim bu erdem hastanesindeki Kadriye şener doktoruna gidiyordum daha sonra o özel muayene açtı afiyet Hastanesi’nin oraya yakın plaza yapıldı biliyorsundur belki hamileliğim başından beri ona gidiyorum gerçekten iyi bi doktor hatta insta adresinden de bakabilirsin doğum için hastane secenekleri var butcene göre ben çok memnunum. Şuan 35 haftalığiz.
Derininannesii Yarim_Kilo_Kiyma çamlıca medipolde Zeynep akçöltekin doktorum. Hep onda devam ettim gayet memnunum tavsiye ederim.
_mrv Yarim_Kilo_Kiyma Çamlıca hisarde Özgür hanım var ben bir kere gittim ama memnun kaldım tavsiye ederim güler yüzlü ilgili bir doktor
Ayyucebanu Yarim_Kilo_Kiyma çamlıca medipol ayşe kavasoğlu başından beri ondayım çok memnunum 27 haftalığım hala devam ediyoruz çok samimi güleryüzlü ilgili biri
Yarim_Kilo_Kiyma elen1 Selam evet kısmet olursa özelde düşünüyoruz. Hastaneden aldığım broşürde normal Doğum 1750, sezaryen 2220, isteğe bağlı sezaryen 4000 sgk olanlar İçin Çamlıca medipol fiyatları .
Yarim_Kilo_Kiyma brcakyll Merhabalar, açıkcası erdem hastanesi hk. Duyduğum skandallardan dolayı direkt olarak elemiştim. Ama isim olarak araştırırım. Muayene ücreti ne kadar acaba ?
brcakyll Yarim_Kilo_Kiyma açıkçası bende sizin gibi düşünüyordum ama bu dontoru araştırın size de uyarsa tabi gerçekten memnun kalacaksınız 120lira
Yarim_Kilo_Kiyma brcakyll Denemekten zarar gelmez. Enerjisi nasıl peki ? İnsan biraz elektrik bekliyor , robot değiliz ki
minikmevaninannesi Bende ümraniyedeyim 13 haftalik olduk hala istedigim gibi bi doktor bulamadim 😭 afiyet hastanesini pek begenmedim. Atlas hastanesinde Sümeyra okur salman diye hi doktor buldum iyi gibi haftaya ona gitmeyi düşünüyorum ama Atlas hastanesi nasil bilemiyorum
Nurselokuyan minikmevaninannesi Atlas hastanesi cok donanımlı bir hastane değil kadriye hanımda ablam doğum yapmıştı iyi bir doktor kesinlikle illa ümraniyede bir hastaneye gitmek zorunda değilsiniz yakınlarda araştırabilirsiniz minikmevaninannesi
Nurselokuyan Nurselokuyan minikmevaninannesi Bende 8 haftalık hamileyim ataşehirde soner doğanyılmaza gidiyorum muayenesine bikaç hastanede doğum yaptırıyo arkadaşim soner beyde doğum yapmıştı avısanna hastanesinde tavsiye edebilirim şimdilik🙏
Duyguylmz minikmevaninannesi atlas hastanesi iyi değil. Bende çamlıca erdemde şükran akalın a gidiyordum. Şimdi santralde iğdaş binasında kendi özel muanesini açtı. Hem temiz hem hastane ortamı deil. Tavsiye ederim. Ayrıca ultrason makinaları renkli gösteriyor. O ayrıca güzel. Muane ücreti 120 tl. Anlaşmalı oldugu bi çok hastane var. Medivia da yapmayı düşünüyorum ben oraylada anlaşmalı. Hemde donanımlı.Normal doğum 2000tl sezeryan 2500 tl hem güleryüzlü hemde rahat hissedebilcegin bi doktor😊
eylemc minikmevaninannesi Sümeyra doktor çok tatlı samimi 🙂 kendisi de yakın tarihte anne olduğu için o şevkatle yaklaşıyor. Sorduğunuz bütün sorulara sıkılmadan cevap veriyor. Muayenesi bütçemizi zorladığı için ne yazık bıraktım 😕 Doğumhane ya da yenidoğan ünitesi nasıldır hiç bilmiyorum
Nurselokuyan minikmevaninannesi Ablam 2 doğum yaptı erdem de hiç sorun yaşamadı ama kadrıye hanımdan daha memnundu benim de ona gitmemi istemiştı ama benim erdem hastanesine gitmek istemiyorum zamanında taş düşürürken cok süründüm orda irite oldum o yüzden bence gidilebilir .Doğum yapan orda tanıdığım bicok kişi var öykülerini bilmiyorum ama kötü bi deneyim olan duymadım
Yarim_Kilo_Kiyma Nurselokuyan Erdem hastanesinde elimin çok yakından tanıdığı ve sevdiği bir abini kızı Doğum yaptı. Önce bebek sarılık dediler sonra mikrop kapmış bebek öldü başka yere de sevk etmemişler. Meğer annede doğumda mikrop kapmış ve bebekten 3 gün sonra oda öldü. İşin en üzücü kısmı ise; Doğum yapan annenin , kendi annesi kanser tedavisi görüyormuş üzüntüden 15 gün sonra annanede öldü 😐 resmen şaka gibi. Abi öylece acılar ile kaldı. O kadar tarifsiz bir acıkı. Birde bildiğim kadarıyla Erdem hastanesi kaçak organ naklinden çok mimli. O yüzden kesinlikle orayı tercih etmem.
brcakyll Duyguylmz merhaba bende Kadriye hanıma gidiyorum bene medivia hastanesinde kısmet olursa yapicam doğum benimde kuzenimn eşi Şükran hanımda yapmıştı doğumunu o da çok memnun kalmıştı. Siz kaç haftalıksnz?
brcakyll Yarim_Kilo_Kiyma aynen öyle bende zaten donuk insanları hiç sevmem robot gibi ama güzel yanı konuşkan samimi ben başından beri eşimle gidiyorum ki o öyle herkesi beğenmez o biraz da ısrar etti bu doktora gideriz diye ben birkaç kere rahatsızlandım gece gündüz msj attım anında cvp verdi kliniğine erken saatte geldi ilgilenmesi gerçekten güzel şuan son zamanlarim eşinin num da verdi bişey olurda bana ulasamazsan diye.
Yarim_Kilo_Kiyma Derininannesii Bende Çamlıca medipolda Zeynep Elmalıya gidiyorum . Daha 3-4 kere gittik. Elektrik konusunda şuan yorum yapamıyorum açıkcası. Umarım daha iyi olur 👍
Yarim_Kilo_Kiyma Derininannesii Bende Çamlıca medipolda Zeynep Elmalıya gidiyorum . Daha 3-4 kere gittik. Elektrik konusunda şuan yorum yapamıyorum açıkcası. Umarım daha iyi olur 👍
Yarim_Kilo_Kiyma Ayyucebanu Bende ilk olarak Zeynep elmalıya gidiyorum ve devam ediyorum. Ama bu enerji meselesini anlayamıyorum. Enerjimiz nasıl tutacak , tuttu mu 🧐