Ceylanyusuf Merhaba anneler sizden bir yardım isteyeceğim lütfen bana yardım edin 23 haftalık hamileyim sizde 23 haftalık kaç aylık olur 🤔🤔🤔
Kivanclimerve Ceylanyusuf 5 bitti diyorum ben soranlara 24 haftaligim 🙈 programda 6.ayiniza girdiniz yaziyordu bende o yuzden ole diyorum dogrumu bilmiyorum ama😁
DidemYldrm Ceylanyusuf 26 hafta da 6 ay dolmuş oluyor gün hesabı yapma yanlış çıkar 😅 bebek 10 aylık çıkıyor gün hesabı yaparsan
Ceylanyusuf Sabrszanne3535 teşekkür ederim ilk anne oluyorum pek anlamıyorum ama sayenizde öğrendim saol 😚😚
DidemYldrm Ceylanyusuf iyiyim canım bebeğim de bir sorun yok başı aşağıdaymış ama erken Doğum tehlikem yok günlük hayatıma devam et dedi doktor sadece önlem için progestan yazdı
Ceylanyusuf DidemYldrm rabbim sağlıklı kulağımıza almayı nasip etsin inşallah canm henüz erken değil mi ama başı aşağıda olması
DidemYldrm Ceylanyusuf onun için ilaç verdi canım zaten biraz erken başını asağıya dayamış ama erken Doğum tehlikem yok rahim ağzı uzunluğum 3,24 cm
Ceylanyusuf DidemYldrm teşekkür ederim canm benim ilk çocuğum olucak hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum normal doğumdan
DidemYldrm Ceylanyusuf benimde ilk ama öyle bir korkum yok canım inşallah normal olur bende sezaryen olmasından korkuyorum
Kivanclimerve ugur2018 Bu programdan bahsettim canim gunluk bilgilerin guncellendigi alanda 6.ayiniza girdiniz yaziyordu 🙈