Yagmurahmet16 Kizlar 11 haftalik hamileyim aklimda birsürü soru var suan ikiz gebeyim simdiden birşeyler almaya başlasam cok mu erken olmus olur siz ne zaman almaya basladiniz☺
zeyzey95 Yagmurahmet16 keseyi görünce unisex 25 tane kıyafet aldım 😂 çıtçıtlı body eşofman altı falan 2 düşükten sonra heves ettim ama şimdi cinsiyeti bekliyorum daha bişey almıyorum
fosforlukalem Yagmurahmet16 detaylı ultrasonda tamam artık kızın olacak dedikleri gün almaya başladım kıyafetleri.25 haftalığım şu an kıyafetleri aşağı yukarı tamam sayılır az bi eksiği kaldı. Onları da mağazaya gidip almak istiyorum onun için bekliyorum
CananAkdag Yagmurahmet16 ne aldın kız cinsiyetleri belli değil-dir daha onların ben 20. Haftamda öğrendim cinsiyeti o gün aldım bi kaç parça birşey
Busra221 zeyzey95 nerden aldın unisex bende öyle alıcam 25 haftalık oldum daha cinsiyet net değil ☹️ İnterntte mi aldın
bebegim_28 zeyzey95 sizinle aynı durumdayım 2 düşük yaptım 3 e hamileyim bende ortak renkler de alıyorum sarı yeşil gri insan heves ediyor ☺️
hilal-ali32 Yagmurahmet16 insan kendini tutamıyor valla ben her iki cinsiyetinde giyebileceği şeyler almıştım. Beyaz yoğunluklu olarak. Zaten Yenidoğana beyaz Yakışıyor