Merveesancarr Erkek anneleri karınlarınız kaçıncı ayda belirginleşti. 4. Aya kadar kilo aldınız mı belirtileriniz neydi ☺
Estur Merveesancarr ben 5. Ayımdayım 4. Aydan sonra biraz büyüdü kendimde azcuk göbekliydim ondan yani 😂😂
KubraatMacit Merveesancarr direk gözen olarak duruyorum 16. Haftada çıktı karnım. Oğlum yıkarsa ondan galiba kızım da 36. Haftada hamile olduğum belli olmaya başlamıştı bu sefer çok erken oldu
Heather Merveesancarr 4. Aydan sonra belirginleşti, ilk 3 ay sürekli kustum kilo verdim. 4. Ayda 2 kilo almıştım sonra birden 7 kilo aldım 15 gün içinde. 5,5 aylığız kilo almıyorum şimdilik.sanırım birden alınca doydu vücut kiloya🤣
Minikmucizem1 5 buçuk ayligm toplam 6 kiLo aldım gobegim hamile deqil ken de wardi snrm o yüzden çok belli deqil ama 4 aydan sonra belli olmaya başladı az az
AyeGlKarabulut benim üçüncü ay normalde göbekli olduğum için karın aynı kiloda almamışım öyle takılıyoz
Mirzaannesi 27 haftalıgım 7. Ayıma girdim şu ana kadar 3 kilo aldım 50 kg iken 53 🤰🏼 Karnımda hiç belli değil 👼🏻
Nazlibicicek 37 haftaligim. 18 haftada birden fırladı karnım. Başlarken kilomu bilmiyordum tahmini 52 kiloydum şuan 67.5 kiloyum. 20 gün kaldı oğlumla kavusmama
Nurem Merveesancarr 5. Aya 1 hafta kala birden çıktı diyebilirim bende anlamadım 🙈 4 kilo filan almıştım o zamana kadar şuan 6 ay 1 haftayız ve kilomu bilmiyorum ama kendimi çok kilo almış gibi hissettiğim doğrudur 😂🙈
Kibarbaby Merveesancarr 3.ayımda çıktı karnım görenler direk erkek diye biliyo top gibi bi karnım var ☺
Kubra_dmrr Benim de 16. Haftada karnım çıktı ortada top gibi gören erkek diyor zaten 💙👶🏼 49 kiloyla hamile kaldım 5 ayda 6 kilo aldım 🤗
Dlktpl 15 haftalıgım kanamadan dolayı ye uay mldundayım 1 kılo almısım hafıf cıktı ama dısardan bellı olmuyor
Meralecrin Benimde hemen çıktı 12.6 dayiz 4 kilo aldım tabi onunda etkisi var bugün Dr dikkat et dedi yürüyüş ve protein ağırlıklı beslenicem artık 72 sinir dedi 60 la kaldım ama hamilelikte 5 ay önce 72 idim verdim hamile kaldım şimdi verdigimi alsam yeter
AyeKantar Merveesancarr 5. aydayım halen pek belirginleşmedi yemek yiyince şişiyor😊 bende merak ediyorum ne zaman büyücek diye
feyza123 Merveesancarr canm hamilelikten hamilelige değişiyor ben 2.erkek bebeğe hamileyim 33 haftayım ikisinde de 7 ayda cıktı karnım o bünye ile alakalı ilk hamileligimde doğuma gittiğimde bile şancı çekerken kusuyordum ve sadece 7 kilo almıştım doğum sonrası fazlasıyla 14 kilo gitti bunda 13 kilo aldım şimdilik ve hiç kusmadım ama aşırı şiddetli bel ağrısı cekiyorum ilk oğlum çok eziyet ediyor 2 yaşında kucakta felan sürekli vel ağrısından uyuyamiyorum bile
Bilgecelik Merveesancarr canım ben 11. Haftamda erkek olduğunu öğrendim 13+6 dayım 57 kiloyum iç karnım çok darmış o yüzden baya baya tişörtten falan göbeğim çıkıyor normalde hiç göbeğim yoktu yani benim erken çoktı biraz annenin iç karnına bağlı bir şey