Cansss Kızlar Manisa da tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz ve güvendiğiniz bir doktor var mı? Devlet özel hiç fark etmez. Hamileliğimi tek bir doktorla tamamlamak istiyorum. Ama iyi bir doktor olması çok önemli.
Hilal93 Cansss Fatma eskicioglunu öneririm Özel polikiliniği var grantmedikal de de Nahit ve Hakan doktoru
Eylem3345 Ben de Grand Medical’de Nahit Ata’ya gidiyorum. Şimdilik memnunum. Fakat yoğun bir doktor ve bu yüzden hastasına kimi zaman pek vakit ayıramıyor. Bizim şanssızlığımız Manisa’nın sağlık alanında kısır bir şehir olması.
Mrv3dmr @Hilal93 @Esratay @ozgeya Hakan Çelik, normal doğumu destekleyen bir doktor mu? Yoksa sezaryen ağırlıklı mı doğum yaptırıyor?
Hilal93 Mrv3dmr Hakan bey normal doğumu destekleyen bir doktor ama sonunda bebek ve sizin sağlıgınız olunca sezeryan da düşünen doktor gidenler öyle diyor ben Nahit beye gidiyorum gayet iyi ilgili
ozgeya Mrv3dmr Duyduğum kadarıyla normal doğumcu. ama ben kendisine gitmedim. İlk zamanlar araştırmıştım. Ama kesin bir şey söyleyemem.
Mrv3dmr Hilal93 Ben şuan farklı şehirdeyim ama doğumu Manisa’da yapacağım. Aslında düşündüğüm doktor Özgür Atlı ama fiyat olarak iki katı resmen. O yüzden Hakan Bey’i düşünmeye başlamıştım. Nahit Bey’i tercih etme sebebiniz neydi? Bu arada teşekkür ederim😊
Hilal93 Mrv3dmr Nahit bey daha ilgili ve konuşkan ve bir çok arkadaşım başta Görümcem onda doğum yaptılar ve önerdiler canım ondan
Hilal93 Mrv3dmr eltim Özgür atlıya gitti iki doğum da Da evet oldukça pahalı ama çokta memnun kaldı iki doğumu da normal ama o kadar durumunuz yoksa Nahit bey öneriririm 😊
Sinem_5950 Cansss bende grandmedikal de hakan çelik’e gidiyorum çok da memnunum çok güler yüzlü her detayıyla anlatiyo herşeyi tavsiye ederim
Hilalcgl Cansss Akhisarda özel akhisar hastanesinde Fatma selcen karakuş var ben çok memnunum öneririim