Elizzz Kizlar carsamba gunu post acmistim annemde pozitif cikti diye. Kaninda virüs yoktu akciger ultrasonunda siyah bir leke cikmis buda covid 19 uyumlu oldugu soylenmisti anneme ilac verdiler 5 gun kullanip sali günü tekrar gidicek muayeneye tabi birde sivi testi vermisti ağızdan burundan alinan onun sonicunu ven e nabizdan baktim annemin e devlet şifresiyle girdim covid 19 negatif diyor . Acaba akcigerinde daha baska birsey mi var yoksa virusu hafif mi atlatiyor hic anlamadim yakin cevresinde bu sekilde hastalik geciren oldu mu 😔 Dualarinizi eksik etmeyin🤲😔😔
Babyveannesi Elizzz canım negatif çıkmış bak sevinmelisin akciğerinde viral bi enfeksiyon vardır korkma bu en güzeli
mercimeksmom Elizzz benim de öyleydi, tomografide covid ile uyumlu, boğaz ve burundan alınan test negatifti, koronavirüs tedavisi aldım 10 gün. korkmayın evdeyse hafif geçiriyodur zaten
Snmdnz Elizzz canm uzme kendini o normal viral enfeksiyondur buyuk ihtimalle dua et sen sadece bisecik olmaz insallah zaten testlerde negatif cikmis bak uzulme
Elizzz Babyveannesi evet negayif cikinca cok sevindim zaten kanindada yoktu ama akciğerindeki leke beni biraz tedirgin etti doktorlarda virusle uyumlu demis anneme
Elizzz Snmdnz insallah öyledir ya anneme cok aşırı bağlıyım herkes gibi birsey olacak diyede cok korkuyorum hep dua ediyorum😔🤲🤲