FatmaDeva Gebelik süreci boyunca kabızlık yaşadınız mi yaşadiysaniz nasıl bu durumu aştiniz sevgiler💜
Tstnptt FatmaDeva ben arasıra yaşıyorum cnm her akşam çorba içmeye çalışıyorum bide sabah aç karnına kayısı işe yarıyor bndee
Ruveyda_ FatmaDeva çorba içiyorum, yogurt yıyorum, salatalık iyi geliyor. Bugün yesılcay içerek bu sorunu aştım mesela
FatmaDeva Tstnptt çorba bende içiyorum mutlaka her akşam ama kayısı denemedim canım deneyim maf oldum çok kötü bişey
byza12 Ruveyda_ yeşilçay doktorlar önermiyor ödem atıcı oldukları için düşüğe neden olabilirmiş ilerki haftalar için sorun teşkil edermi bilmiyorum 🤷♀️
Ruveyda_ byza12 kaç haftalık oldugunu bilmiyorum ama ben 31 haftalıgım doktor da haftada 1 2 sorun teşkil etmez dedi
Esmakucuk123 Bol bol sıvı tüketiyorum ve kabızlıkta özellikle probiyotik (kefir, probiyotik yoğurt vs) bende çok işe yarıyor
FatmaDeva Yazdiğiniz herşey yiyorum nerdeyse benim hamile olmadan öncede kabızlık problemin vardı şimdi çok daha şiddetli olmaya başladi
FatmaDeva Yazdiğiniz herşey yiyorum nerdeyse benim hamile olmadan öncede kabızlık problemin vardı şimdi çok daha şiddetli olmaya başladi