nilgun_41 Merveduyg daha cinsiyetini öğrenmemize zaman varken hep ruyamda erkek goruyordum oğlum diye seviyordum sonra zamanı gelince doktor erkek dedi 😊
AsyaNildaa damlanne ben de iki sefer rüyamda çok güzel Bir kız bebegimin olduğunu ve onu emzirdigimi gördüm oğlum olacak Allah’ın izniyle 🐣🥰🤰😘
AsyaNildaa damlanne ben de iki sefer rüyamda çok güzel Bir kız bebegimin olduğunu ve onu emzirdigimi gördüm oğlum olacak Allah’ın izniyle 🐣🥰🤰😘
Yarim_Kilo_Kiyma Annisko Amin 🍀🍀🍀 Rabbim herkesin çoçuğunu sağ Salim, sağlıkla, huzur ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌷🌷🌷
Busimss Merveduyg benim rüyam da doktorum söylüyordu erkek diye kontrole gittiğimiz de erkek olduğunu ögrenmistik ☺️
Nslhnakn Merveduyg ben hep erkek bebek gördüm cinsiyetimizin netleşmesine rağmen erkek bebek görmeye devam ettim, cinsiyetimiz kız bu arada🥰🌸
minikgunesim Merveduyg ben ✋✋ oğlumla konuşmuştum hatta 30 haftalığız hamdolsun alışıyor insan evet bende aynı öyleydim içimden içimden yaşadım rüyamı gerçeği öğrenene kdr 😌🥰
iklimezgikilic Merveduyg ben hamile olduğumu bilmeden önce oğlum olduğunu görmüştüm hatta bayağı etkisinden çıkamamıştım 1 hafta sonra test yapıp hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum oluyor 🥰
Gul97 Bende rüyamda erkek gördüm hep çevremdekiler annem eşimde erkek bebek gördüler oğlum olucak 29 haftalık olduk 😘🥰