Zarinzemzem Bebeklerinizin Boyu kilosunu Merak ettim. Bu Virus 🦠 nedeniyle gitmek istemiyorum doktora😊
Bsrlmnemr Zarinzemzem en son 19+2 de gittim galba 20+3 olduk bugün.. Bu kilo hesaplarını falan doktorum söylüyor ama aklımda kalmıyor ultrosan kağıtlarında yazar mı
Papatyabeyazi Zarinzemzem amin Allah razı olsun hepimizin evlatlarını sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🌷
Zarinzemzem sibeell24 masallah bende cok Merak ediyorum 22 hafta oldum Ama Virus dan dolayi korkiyorum gitmeye
Bus0672 Dün gittim 22+ 2 yim 525 grm 26 cm olmuş oğluşum haftasıyla uyumlu dedi dr ama kilosu bi 1 hafta önde sanırım
Zarinzemzem Bus0672 masallah Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin . Benim de ilk gebeligimde biraz kiloluydu kizim . Biraz zor geldi dünyaya 🤣 ismini de dünya kattim
sibeell24 YSinem ultrasonda FL degerini 7 ile çarparsaniz bebeğin boyuna tahmini ulaşırsnz demişti Dr bana
Bus0672 Zarinzemzem amin zaten ileri sönemde gelişim geriliği bekliyor dr plesantada sıkıntı var şuan ne kadar kilo alırsak o kadar iyi :)
Zarinzemzem Bus0672 Allah size yardim etsin insallah Hic bir sikinti olmadan bir avazda kucagina almayi nasip ederim allahim🙏