Sirinsirin Merhaba anneler, Şu haftalara nasıl geldik bilmiyorum. Zaman durdu sanki ve ilerlemiyo gibi😕 Gün içinde neler yapıyorsunuz,bu hafta ve sonrasındaki şikayetleriniz neler? Bilgi alışverişi yapalımmm🌸💜🐣😇
Sabrszanne3535 Sirinsirin zaman hic ilerlemiyo 28 haftaligiz😊bulantilarim ve mide yanmalari tekrar basladi😊
Deletedmom404 Sirinsirin canım 30+4 haftalığız biz oğluşumla şu aralar akşamları mide yanmalarım başladı arada kasılma sebebiyle karnım baya bi sertleşiyo sık idrara çıkma hep vardı 🤦♀️Ama dayanılmayacak gibide değil şükür 🙏🏻 gün içinde de ev hanımı olduğum için kendimi yormadan temizlik yemek filan sıkılırsam yürüyüşe çıkıyorum 😊
firdevs Sirinsirin 29. haftaya girdim canım daha hiçbirşey yapmadım o kadar çok iş var ki bebeğim 2 hafta önden gidiyor erken doğacak gibi odası boyanacak kurulacak alışverişi yapılacak ütülenecek yerleşecek Mayıs 20 ye kadar hepsini halletmem lazım evin işini saymıyorum bile bakalım yetişecek mi işler ağır olunca hafta sonu eşimle yapmak zorundayız hafta içi de evi toparla yemek yap yürüyüşe çık birde bol bol film izliyorum bugünleri çok özleyeceğim ❤🤗🤰
Deletedmom35 Sirinsirin 25 haftalık olduk bizde çok şükür sıkıntı olmadan buraya kadar geldik ama artık aşırı derecede sırt ağrısı çekiyorum ve ayaklarım ayak bileklerim inanılmaz ağrıyor penguen yürüyüşü moduna geçtim 😄
Sirinsirin Sabrszanne3535 bulantım yok ama mide ağrıları ara ara oluyo.. yediklerimden mi yoksa bebek büyüyo ondan mı bilmiyorum. Tez vakitte geçer umarımmm🙏🏻
Sirinsirin Deletedmom404 yemek,temizlik,yürüyüş.. başka bişey yapamıyoruz ki zaten. Artık bu haftalardan sonra hateketler de kısıtlanıyo sanırım ondan eğilip kalkanıyorum çok.. tuvalet mekanım oldu inan 😕
Nihanozturk Deletedmom404bizde 30+3üz kızımla🙏🏻😊 mide yanmaları bende de bikac gündür basladı bazen cok fena oluyo🤦🏻♀️ ev işlerini ütüydü temizlikti yapmaktan yürüyüse halim kalmıyo ya bu haftalara kadar düzenli yürüyodum buara halsizlik cok arttı
Sirinsirin firdevs benim de aynı şekilde,odası da ev de eşyaları da öylece duruyor.. mayısı bekliyorum bende temizlik ve düzenleme için. Zaman geçmiyo sanki ama.. şimdiye kadar nası geçti hayret ediyorum🙄 hunharca film dizi izleyip yemek yapıyorm yoksa zaman hiiiç akmıyo😕 hava da çok güzel insan duramıyo pek evde😊
Deletedmom404 Sirinsirin aynen öyle canım sanırım ekmek yada hamur işleri yemek de mide yanmasına sebep oluyomuş
Sirinsirin Nihanozturk mide yanmaları dayanılmaz olduğunda doktorum gaviscon şurup içebilirsin dedi. İstersen doktoruna danışıp deneyebilirsin. Beni ancak o rahatlatıyo🤦🏽♀️
Deletedmom404 Nihanozturk 15/20 dk yürüyünce tıkanıyo insan kendimi bi anda koşuyormuşum da durup nefes nefese kalmış gibi hissediyorum ay Allah hepimizin yardımcısı olsun kalan günleri de sağ sağlim atlatıp hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize 🤰🏻🙏🏻😍💙
Nihanozturk Sirinsirin bidahaki kontrolümde söyliim bende cnm bide az ve sık biseyler yemek gerekiyo galiba cnku biseyler yedikten sonra bi süre rahatım 😄
Sirinsirin firdevs denedim de fayda etmedi süt falan. Oldukça gaviscon içiyorum geçiyo. Bir de bel sırt ağrıları hissetmeye başladım akşamları. Büyüyo harbi harbi 😂😊😃
Sirinsirin Deletedmom404 ben o ekmeği yesem de yanar yemesem de 😂 içim yanıyo böyle değişik işte . Bakalım zaman geçtikçe daha ne şikayetlerimiz çıkacak bekliyorum 😃
Nihanozturk Deletedmom404 amin canımm inşallah valla durumlar hep aynı son zamanlar baslardan daha zormuş🙃🙃
Sirinsirin Deletedmom35 zaman geçtikçe yeni ağrılar ve şikayetler çıkıyo. İnsan ilk kez yaşayınca da korkuyo tabi biraz. Tez vakitte kurtuluruz inşallah🙏🏻
Edos Hicbir sikayetim yok cok sukur 29+4 haftaligiz tabi ayaklarim ve bacaklarim biraz agriyor gibi su siralar ☺ Alisverise yeni basladim daha cooook isim var zaman geciyor onlari düşündükçe.
Sirinsirin Edos alışveriş için tezcanlılık ettim sanırım hepsini tamamlamaya çalıştım. Ne zaman yıkamayı düşünüyosun 😊🐣🌸