_Merveozdemir_ Esraminnak ya o sertlik ağrı bendede var ve çok baskı yapıyo ama bişey yoktur normaldir diye düşünüyorum 🤔
Invisible-33 Esraminnak bende 35+1 deyim de ondan sordum bende de sertlik kasıklardaki ağrı oluyor ama düzenli olmadığı için acile gitme gereği duymadım ama önümüzdeki pazartesi muayenem geliyor da onu bekliyoru m🤔
Esraminnak Invisible-33 persembe benim de var da bekleyemedim canım çünkü hep sert. Normalde karnımı tutunca yumuşardı. Ama bu sefer farklı olunca tırstım. Yorumları okudum normal yazmış çogu korkma o yüzden. Benim biras da akıntı olunca riske atmayım dedim
Invisible-33 Esraminnak evet sende haklısın bakalım nasıl olucak bende Sezeryan mı normal mi neler dicek merak ediyorum artık bende cinsiyetimiz kız bu arada sizinki ne 🥰
Esraminnak Invisible-33 benim kide kız teyzesi 🥰💞 31+6 da gittiğim de benim ki pozisyonunu almıştı ama. Yine de son dk ya kadar degişir diolar tecrübeli anneler bilmiyorum ki
Invisible-33 Esraminnak ay hadi bakalım ben 32 de gittiğimde hala tersti ama dediğin gibi son anda bile dönebiliyorlarmış bakalım hayırlısı 🥰
NisaMomy SedaSevval10 ben sezaryen düşünmüyorum canım kendiliğinden gelsin diye 19 mayıs dedim🤣🤣atatürkü anma günü ya o yüzden