Emine_ Sny_hkn10 sanki ben yazmışım 🤣🤣🤣🤣🤣 bende aynı şekilde yiyorum diyordum bir benmi böyleyim acaba 🤣🤣🤣🤣
Esraminnak Minik-mucizem123 🙈😁😬😬 normal ole sanman. Bende her çamaşırımı indirirken bakarım birsey var mı die
Invisible-33 MucizemEakşama kadar açlık çok hissediyorum ara öğün yapıyorum ama akşam yemeği hiç yiyemiyorım son 10 gündür 😐
_Merveozdemir_ Esraminnak oyy kıyamam sana 😌 ben hep rüyalarımda kolay doğum yaptığımı görüyorum seviniyorum kendi kendime ama bakcaz gerçeği nasıl olcak 🙄
_Merveozdemir_ Anne27 doğuma yakın günde 5 veya 7 tane falan yemek doğum sürecini hızlandırıyo açılmayı kolaşlaştırıyo diyolar araştırmalar falan yapılmış bakalım bizde yicez inşallah faydası olur 🤲🏻🙄
_Merveozdemir_ Esraminnak 80 mi 🤔 kız ne hurması o. Bizdemi öyle pahalı aldık acaba 😂😂 toplu alışverişte almıştık ama ne kadara aldık hatırlamıyorum medine hurmasıydı ama sen ne alcan 🤔
sryvzozgn Esraminnak resmen kendimi gördüm ne kadar yazdiysaniz o kadar yiyorum bende kısa günlerde tutuyorum ben borçlarımı evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım da 😍 birde acıkınca elim titremeye başlıyor sizde de oluyor mu aynı durum 😃