Cigerciemo Merhaba kizlar 35haftada bebek hareketlerinin azalmasi normal mi bir iki pit pit vuruyor baska yok. Karnimin sekli degisirdi hareketten. Neden boyle oldu. Endiselenmedim degil. Buyudu yeri mi daraldi anlamadim ki. Sizde durumlar nasil?
hilal_yener Cigerciemo benim kız baştan beri hareketli değildi bu haftalarda hareketlenmeye başladı ama şiddetli değil eskisinden daha çok hareket ettiği kesin
Cigerciemo hilal_yener anlamadim ki canım 2 gun once bi yerden cikacak gibi teperdi. Simdi kasiklarimda hafif oynama gibi hissediyorum. Hickiriyodu falan hatta. Dondumu acaba bebek donunce azalir mi ki hareketi yukardaydi benim bebis ama anlam veremiyorum. Iyi kotu hareket var diyede telas yapmak istemiyorum ama. Cikolata falan da kar etmedi. Ne yersen ye ayni yani. Seninkinin tersini yasiyorum suan
Eken hilal_yener benim de önceden daha az hareketiydi şimdi çok fena hareketlendi 😅 dönmedi benimki ondan mı acaba
EslemVera merhabalar 35+5 teyim benimde kizimin hareketleri azaldi eskiden kipir kipirdi normalmi hareketlerinin azalmasi