Sibelgokhan Hanımlar oğlumun odası için organizerler aldım, internetten alacaktım pahalıydı.Bugun tesadüfen a 101 de gördüm ihtiyacı olan varsa tükenmeden yetişsin🥰🎀 bebek askıları da var .
bilaloguzunannesi Sibelgokhan birazdan bende gidip alayım çok iyi fikir çorap felan koyarım daha düzgün olur
Sibelgokhan Busraer aaa söylenmez mi bende ne zamandır internetten bakıyordum bunlara tesadüf eseri gördüm 😊
Busraer Cemcememre benden bıktı her bisey istefigimde 500 600 tl harcatyorum 😂😂 bize gelmedi o ürün diyor
Sibelgokhan Twinsmomtwoboy ben maskemi ve eldivenimi takip gittim ,keza gittiğimde de hiç kimse yoktu zaten.bu yüzden sabah erken gitmeyi tercih ettim.onlem alındıktan sonra bir sıkıntı olmaz ,nerede oturuyorsun canım
Sibelgokhan Mutlu_hamis ben büyükleri farklı şeyler için kullanacağım, daha karar veremedim neye kullanacağıma 😂 çorap ve ağız mendili için küçük gözlü organizeler almıştım daha onceden😊
Sibelgokhan Cemcememre Benim gittigim a101 de birsürü vardı acaba hepsine neden farklı geliyor ki anlamadim 🙄
Sibelgokhan NisaMomy canım saat 2 ye kadar yasak yok marketler 2 de kapanıyor 😊 gidebilirsin ama sanırım geç oldu 2 olmasına az kaldı, pazartesi alırsın balim zaten yasak var diye kimse gidip alamaz