Aylinshn 26 haftalık Bebek her gün hissedilir mi son 3 gün kıpır kıpır dı ama 2 günden beri pek hissetmiyorum korkuyorum 😔
Berfin_kycn Aylinshn bence bi sağlık ocağına görünseydin keşke her gün hissedilir artık hissedemiyorsan bol sıvı tüket çikolata ye sırt üstü uzan öyle daha çok hissedersin ve odaklan
aselmehtap Aylinshn endişelenme bende 28 haftalığım bi gün hiç hissetmiyorum bi gün sabahtan akşama kadar durmuyor. Bu zamanlarda oluyormuş bende korkuyordum ama alıştım bide allah korusun kötü düşünceler içine girme streste bebegi etkiliyor😘😘🙏🏻
kedilervekaranfil Aylinshn Çok hareketli olduktan sonraki günlerde daha az hareketli olabiliyorlar. Bir de stres yaptıkça daha çok hissedilmiyorlar bence
Merveeex Canım korkma her zaman kıpır kıpır olmuyorlar bnde cok korktum sorun yasadım ama birşey olmadı şükür
Buluttt123 Iki gun boyunca hic mi hissetmedin. Öyleyse görün doktoruna yada ara soyle. Ara ara hissediyorum diyosan normaldir.
Essi Normal canim bende 26 + 2 yim bazen hissediyorum bazen degil bebekler uyuyor. Bide duyduguma göre basklarindada 28 - 30 haftaya kadar düzensiz oluyormus hareketleri. Internetede baktim ben. Hafifte olsa hissediyorsan yine iyi.
Caglaaa14 26+3 benim de yemekten sonra sola doğru yatıp sessiz bir odada kontrol çikolata da yiyebilirsin bir dene istersen
Aylinshn aselmehtap ya çok teşekkür ederim 🤗 şuan içimi rahatlattınız 🤩 İlk gebeliğim malum endişeler
aselmehtap Aylinshn benimde ilk gebeliğim hayırlısıyla sağsağlim kucagımıza alalım inşallah isteyen herkese de nasip olsun bu duygu 🙏🏻♥️
Aydanaydn Aylinshn bende geçen hafta iki gün pek hissedemedm 26 haftalıktım doktoruma sordum normal her zamanaynı olmaz uyur bebekler arada rahat ol dedi . Rahat olun arada oluyor öyle .
Tucenur Aylinshn canım bnde 26+2 yim 3 gün hissetmedim hiç şeker yükleme için gittigimde gayet iyi bi sorun yoktu 2 gündür kıpır kıpır durmuyor yani bu haftalarda normlmiş 30 dan sonra düzene giriyormus