Mmrv00 Merhabalar 5+1 deyim.Normalde cok uyuyan bir insan olmama ragmen uykularım kaçıyor her gün 4 saat falan uyuyabiliyorum ağrım sızım da yok.Bu dönemde daha çok uykumun gelmesi gerekmiyor mu fikri olan var mii ??
Edizinannesii Mmrv00 çok normal canım 9 haftaligim ilk öğrendiğimde 4 haftalikti taaakii kalp atışını duyana kadar uyuyamadim stres yaptım galina 6+1 de kalp atışını duyduk inanamazsın şimdi nasıl uyuyorumm🤭🤭🤭
UrasEgeninannesi Mmrv00 o dönemde genelde heyecan ve bebek sağlığı nasıl diye endişesinden uykusuz kalınıyor canım. Bende yaşadım aynısını. Çoğu kili de yaşamıştır. Normal endişe etme :)
nursentlk Mmrv00 herkes de farklı olur. Çok uyuyan için derler ki uykuya ihtiyacı var demek ki ondan uyuyor. Sen daha önceden çok uyuyormuşsun ihtiyacın yok demek ki 😁
ayseguloks Edizinannesii canım benim dün 5+1 betam 2860dı doktor karnımdan baktı keseyi göremeyince dış gebelik dedi dünden beri ağlıyorum . Sizde nasıl oldu acaba
Meryempalabyk ayseguloks baska bir doktorada git canım benim 6. Haftada kese 7. Haftada bebek gözüktür baska bir doktora gittim tabi
Edizinannesii ayseguloks canim ben öğrendim 6. haftami bekledim çok şükür gider gitmez keseyide gördük kalp atışını da duyduk 🤲 dur bakalım hemen acele etme eğer şüphen varsa farklı bi doktora görün inşallah dış gebelik değildir dua edelim senin için 🤲😔 bazen kalp atışı için bile 9..haftayi bekletiyor bazı doktorlar kişiden kişiye değişiyor herhalde 🤷♀️
Ncyncy ayseguloks bendede gözükmemişti 5.haftada alttan baktı sonra gördü tamamen 8.haftada görebildik hem bebeği hem kalp atışını
ayseguloks Meryempalabyk virüsten dolayı mecbur o doktora gittim bilmediğim bi doktordu , Pazartesi bildiğim doktora gidicem
ayseguloks Edizinannesii Pazartesi başka bir doktora gidicem sonuçta çok küçük görünmeyebilir doktorun öyle demesi çok üzdü beni
Edizinannesii ayseguloks Evet bide geç döllenme dedikleri olay var o yüzden farklı bi bilenden fikir almakta fayda var 🤲