Nasippp Ozlemzeynep vakti saati gelince bizimde olacak İnşaAllah 🤲🏻 Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin. Ramazan bize Uğur getirsin ☺️🤲🏻
Meerryy Nasippp @Ozlemzeynep ben de ovülasyon yaptım bu ay. Bugün yumurtlamanın 14.günü test yaptım ve negatif çıktı normal gebelik yaptım olsa çıkardı diye düşünüyorum ben de. Kızlar bana da dua eder misiniz? Rabbim isteyen herkese inşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲
Sinemes Nasippp Canım ben Kadınlar kulübünde görmüştüm bu yazıyı, kendimiz okuyabilir miyiz bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ben anneme okuttum ve çok şükür dileğim gerçekleşti🤲🏻
Nasippp Sinemes ya bende desem okurlar ama biraz uzun 1,5 cüz ☹️ maşallah subhanallah darısı başımıza inşaAllah
Nasippp Busra-0811 rica ederim canım. Çekil bakalım belki tıkanıklık falan vardır. Bişey yoksa bile temiz olduğunu bilmekte yeter. Allah Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah 🤲🏻
Nasippp Busra-0811 varsa ilaç verirler açılan açılır açılmayan da başka bir yöntem var hşteroskopi miydi neydi onunla açılıyor başka zaman yani. Ama ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gönlünü ferah tut.
Ozlemzeynep Meerryy az önce regl oldum ben canım 14. Gündü bugün yumun oldum bende hayırlısı bi daha ki aya inşallah dualarımdasın sende inşallah hayırlısıyla bizde kalırız 🤲🏻
Nasippp Saribebek canım Allah razı olsun isterim tabi kendine de okurken beni de duanda unutma Allah razı olsun ☺️🤲🏻