Merhaba hamiş anneler, benim hikayem üzerinden çok zaman geçti ama yazmak istedim çünkü ben hamile iken çok severdim doğum hikayeleri okumayı 🥰 şuan kızım 8 aylık , bundan tam 8 ay önce
son haftalarımdı artık sık sık doktora gidip geliyordum nst kontrol vs. yaşayan bilir o son zamanlar asla geçmez ne zaman doğurcam deyip duruyor insan , sabır kalmıyor :)
neyse eşim uzman çavuş uzakta genelde onun doğumda yanımda olmasını çok istedim
o sıra da izne gelmişti doktora gittik birlikte
doktor dedi bu bebeğin gelmeye niyeti yok sezaryen günü verdi , çok heyecanlanmıştım eve gittik ben son hazırlıklarımı kontrollerimi yaptım , akşam oldu yattık ama ben uyuyamıyorum heyecandan sanıyorum
sancılar vurmaya başladı lavaboya gittim gece sürekli
sabaha karşı kalktım yine baktım ki nişanım gelmiş sancılar sıklaştı , biz apar topar hastaneye gittik sancım var ama açılmam yoktu tam da sezaryen günü almışken o gün normal doğumla gelmeye çalıştı kuzum ben biraz sabretsem belki olurdu ama eşim o gün göreve dönmek zorundaydı o yanımdayken doğum olmalıydı dedim acele ettim , sezaryen kararı ile devam ettik. Aldılar beni ameliyathaneye o belden yapılan iğneden korkuyordum ama inanın hissetmedim hiç , belden aşağım uyuşmaya başladı , konuşturuyorlar beni de sürekli nasıl oldu bitti anlamadım baktım ki kuzum doğmuş koydular yanağıma Allahım o nasıl yumuşaklık o nasıl bir his , Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Kuzumu aldılar odaya gitti benim dikiş bittikten sonra götürdüler baktım eşim kapıda bekliyor , girdim odama prensesim de orada hemen emzirmeye falan çalıştık tuttu çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadım ama sütüm tam anlamıyla 2. , 3. Günü falan geldi
birkaç saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler
akşam kendim kalktım yürüdüm çok yavaş adımlarla gazım çıktı çok şükür,
ertesi günü taburcu olduk ilk tuvalet çok zordu dikiş yerlerinden dolayı Allahım kolaylık versin sizlere. Kızım şuan yanımda uyuyor eşim uzakta , varlığına bin şükür
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile , benim hikayem bu baya bi uzun oldu hakkınızı helal edin
sorularınız varsa da sorabilirsiniz
herkese hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🏻🌸