pyymamm Selimem yalancı sancı ince hafifti benim rahatsız etmiyodu hiç herkesin öyle mi bilmiyorum cok anlamadım hamilelik boyunca endişeliydim anlayamazsam diye amafark belli oluyor kuvvetli oluyor gercek sancı ve düzenli giriyor
nilgun_41 Selimem bende 33 haftalık hamileyim arada adet ağrısı gibi oluyor bi süre sonra geçiyor yeni başladı bende de herhalde yalancı sancı dedikleri bu olsa gerek
Selimem pyymamm anladım canım zaman yaklaştıkça 🙄 bizi neler bekliyor insan heyecan korku mutlulukla bekliyor 🤰💐🧿🤲🏻🤲🏻
Selimem nilgun_41 ay öyle mi :) ben dedim ne oluyor hafif hafif oldu sonra geçti insan bi tuhaf oluyor daha büyüğü mü olcak doğumda 🙄💐
nilgun_41 Selimem herhalde daha büyüğü uzun süreni olucak yaşayıp görücez benim ilk hamileliğim bende pek bilmiyorum 🙈😊
diilekkrtp Doğum sancısı belden başlar ve kasıklara doğru baskı yapar kızlar bi andan rahimde de baskı olur habire sancı diye doktora gittiğim de doktorum en son açıklamayı yapıp resmen bidaha gelmemem için herşeyi anlatmıştı tek tek 😂