bsra2626 selinn35 var canim benimde bu sekildeydi beta hcg degerim 19 cikmisti sonrasinda cok sukur saglikli ilerledi daha cok yeni muhtemelen
Agl_bs selinn35 var galiba ya benmki de boyle çıkmıştı hem iki bebegimde de boyleydi. Yeni oldugu icin açık renk bence
Ulkumina selinn35 testi 1 hafta sonra tekrarlayın hafif silikte olsa var bence eöin olmak için tekrarlayın
Lions Bence var bariz silik çizgi belli hayırlısı olsun kuzummmm ☺️😘 benide sabırsızlandırdın şimdi yarın bende alırım test 😁😁
ozgeecan9 Valla pekte doğru sonuc vermiyor bu test kızlar bende yaptım 2 gün önce baya baya pembe cizgi var ama kuruduktan sonra cıkıyor albi iyi bi test değil
Duygu21 Kızlar hayırlı geceler bişey sorcam benim beta kan değerim 128513 kaç haftalık hamile oluyorum
Agl_bs Duygu21 masallah 🤣 cok hamilesin ya. Kac gun geçmişti ki cok yüksek. 6 haftalik 10.000 küsür cikiyoken seninki 100.000i gecmis 🤣 hayirla saglikla gelsin miniğin
Duygu21 Agl_bs şaka yapıyosunuz ya 😨bi tane bebeğim var Zaten 15 aylık bu istemsiz oldu haberimiz yoktu yani 🤯ikiz olurda ayvayı yedik 😂😂
Duygu21 Agl_bs ilk kan valla hamilemiyim acaba diye test yaptım çift çizgi çıktı sonra inanmadık kan verdim bi hafta oldu vereli bide 😨valla millet hep ikiz mi demiş 😮😮😮ben şok
Merveakcaa1662 selinn35 çok yeni olduğu için de böyle gözüküyor olabilir ama testte hatalı olabilir canım bence bekle bir kaç gün daha tekrarla belirginleşirse vardır inşallah