Zsnbr Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti adet günümde test yaptm silik çıktı yarın tekrar yapcam ptesi hastaneye gitmeyi düşünüyorm bide oruç tutuyorum etkilemiyor aslında. O değilde tiroid hastasıyım normalde 100 mg haftaici 1 haftasonu 1.5 ilaç alıyorum. Acaba ptesiyi beklemesem mi ya of bilmiyorm bu tiroid beni artk mahvetti. İlk gebeliğimde de çok yükselmişti normalde de öyle zaten o nasip olmadı bunda inşallah Normal değerinde olur ya
Betim Zsnbr 🙃ben de troit hastasıyım benim 16 ya yükselmişti değerim canım hemen doz arttırdı doktor şu an 1,9 :) ömür boyu içmek zorundayım ilacı ben bi de 100 mg levotiron içiyorum sıkma canını ne olacak
Zsnbr Betim yok bende zaten yıllardır içiyorum ömür boyuda icecez zaten. Sdce acaba ptesiyi beklesem mi diye düşündüm cunku en son gittiğimde yine 8 9lara yükselmişti. Buarada bn işk gebeliğimde 27yi görmüştüm düşün
Betim Zsnbr bana da hemen yapmasaydı muhtemelen ben de görürdüm .. bi de ben hamile kalmaya çalışıyorum olmuyordu test yapınca öğrendim hasta olduğumu boşa bekledik olsun diye 8 ay 🥺değerim düştü gebe kaldım sonra yine fırlamıştı işte ..
Betim Zsnbr nodüllere de baktı benim ultrasonla bir tane iyi huylu dedi .. en sonunda da ameliyat olabilirsin dedi annemden geçti zaten bana 🥺
Zsnbr Betim bnmde ablamda babamda var genel olarak tüm ailede var zaten ya ama ameliyat fayda değil bilgin olsn
Yesmckmk Bende troid hastasıyım TSH yüksekliği yüzünden 3 düşük yaşadım maksimum 10,5 i gördüm ben 3. Düşükten sonra farkettik biz. İlacı başladım şuan 125 mcg kullanıyorum. Çok önemli bi durum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🤲🏻❤️