Sehercayr Kizlar merhaba 35+2 olduk tam 36 hafta olduğunda çatı muayenesi yapcagını söyledi doktorum . Ve ben cok tırsıyorum o günün gelmesini istemiyorum resmen 🤷♀️ Olan kişiler nasıl bir durum olduğunu yazabilir mi 😖
kbraylmz Sehercayr 39 haftaligim bende bugun olsum canim eline eldiven giyip kayganlastirici sürüyor ve muayne ediyor korkma bende çok korkuyordum ama mecbur dayanicaz derin derin nefes al muayne sirasinda anlamayacaksin emin ol kasarsan canin yanar
Arzuarzu Sehercayr ben oldum inan hiçbir şey hissetmedim rahat ol kendini hiç kasma korkulcak bişey yok☺️
VLD-61 Valla ben 36 yım daha olmadım ama muayene etmişti.emfeksiyon için ama korkçak birşey yok ya parmakla bakıyor.hiç anlamıyorsun.kendini ne kadar korkutursan daha kötü geçer
miine Canım bn tam 3 defa oldum bnm çok rahat geçti derin nefes al dedi bir baktim bitmis bile , parmakla bakıyor 20 saniye falan sürmüştü benim
Yasminsel Bende 38.haftamda oldum kendimi hiç kasmadım hiçte acımadı normal düşünüyorsak bunlara alısmalıyız