Mucizemmm00 Merhaba arrkadaslar carsamba izin kagıdını alsam o gün e devlet veya 199 basvursam persembe gidebilirmiyim il dişina?
Semaaonursnmz Mucizemmm00 evet gidiyorsun ben aynı gün yola çıktım sabahtan izni aldım gece 12 den sonra çıktım yola
busraydinli Semaaonursnmz izni alırken doktordan bi belge aldını mı ne yazdınız izin kısmına? Ben de 10 gün sonra Bursaya gidip ailemin yanında doğum yapmak istiyorum
Semaaonursnmz busraydinli benim doğum izni değildi ben 1 ay uğraştım maalesef izin için en son babamın hasta evraklarını gösterdik öyle gelebildim ama keşke gelmeseydim de evde eşimle birlikte olsaydım mecburi geldim ben canım yani anlicağın doğum için verirlermi bilmiyorum
Semaaonursnmz busraydinli bu arada canım ben doğum yaptım çok oldu benim eşim göreve gitti ben ondan geldim
busraydinli Mucizemmm00 doktorunuz ne yazdı? Benimki ben yolculuk yaptırmam sana yazamam sadece gebe olduğuna dair yazı veririm dedi 😒 aslında sorduğum şey e devletten izin alırken doktorun yazdığı yazı haricinde sizin açıklama kısmına ne yazdığınızdı
Mucizemmm00 busraydinli ben yolculık icin istemiyorm zaten ailem yanıma gelsin die alıcam. Daha yazmadi ama refakatcisi yok kmsesi yok tarzinda yardima ihtiyaci var die yazı yazıyorms
sevdaguel Hicoli Açıkçası onu tam bilmiyorum izin alabilende var burda okuduğum kadarıyla alamayanda.ama benim doktorum annem kendi hastasıymış ve muayeneye gelmesi gerekiyomuş gibi bir rapor yazdı o şekilde izin çıktı yani beni hiç dahil etmedi olaya.