sehertje Merhaba hanımlar☺️ Ben 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim hala büyümedi normalden biraz dolgunlaştı o kadar 🙄 Sütüm olmayacak diye tedirginim, göğüs büyümesiyle sütün bi alakası var mı?
Deletedmom92 sehertje Hayır kardesim gögüs büyüklügüyle bi alakası yok korkma insaAllahh 🤗 Rabbim Bebeğinin nasibini koymustur göğsüne.. Minik bebeğin Allah’ın izniyle Doğduğu zaman doya doyaa nasibinden faydalanıcaktır.. İçini ferah tut sen ☺️💚
pyymamm sehertje bnmde öyleydi hiç sorun yasamadım normal doğurduğum içinde hemen geldi cok sukur şimdi buyudu asıl
Arzuarzu sehertje benimde öyle ya , bende acaba sütüm olmıcak mı düşüncesine kapılıyorum hele kimi sıvı geliyo süt geliyo yazıyor ya hepten bir sıfır yenik düşüyom😀
Drryy sehertje ben38,5 te doğum yaptım göğüslerim yumuşacık hiç bişey yoktu doğum olduğu an sertleşti ilk günde sütüm geldi sezeryan olduğum halde hiç sorun yaşamadım 2 Aydırda emziriyorum şükür 🙏🏻
sehertje pyymamm maşallah ne güzel ♥️♥️ Hepimizin bol sütü olur bebişlerimiz güzel güzel emerler inşallah 🌸🙏🏻
sehertje Arzuarzu bende öyle 🙈😂 Ama olsun yorumlarda hep güzel sonuçlar yazmışlar Allah’ın izniyle bizim de olur inşallah bol bol ♥️🙏🏻
_zehra_ Benimde fazla büyümedi, sertlesmedi bile .1 hafta önce doğum yaptım, doğumdan 1.5 gun sonra geldi sütüm
sehertje _zehra_ çok sevindim Allah bol bereketli bol yağlı süt versin artırsın bebişinde emsin emsin büyüsün sağlıcakla 🌸♥️
gokcecan Acaba 35.haftadan itibaren doğuma kadar gün içinde sağmaya çalışsak. Sütün gelişi hızlanır mı?? Aklımda deli sorular