Kızlar öncelikle Allah herkese nasıp etsin ilk defa anne oldum hayatımda böyle tat görmedım🥰😍 gelelim doguma😚
hergun burda okuyordum bende ne zaman yazcam derken o gün gelmiş meğer 😍👩👧bugün kontrol amaçlı gün almaya hastaneye geldım eşimle doktor suyumun azaldığını ve kızlar ben geçen hafta devlete gittim bana öyle birsey demedı allahtan hastane degıstım suyum okadar azalmıskı sen bekletmemelız dedıler agladım nasıl aglamıyayım aılen yanımda yok vurusten dolayı Rize’de iZin alamadılar eşimle ben tesellim oldu şükürler olsun doktorlar biz variz dedıler neyse damar yolu açtılar yatış verdiler eşim evden eşyalar getirdi ben doğumhaneye indirdiler korku içinde ilk defa orda ağladım belden uyusturdular hiç korkmayın hiç acımıyor uyustuktan sonra zaten birsey anlamadım sadece tansıyon düştü diye biraz kustum sonra bir ses geldı hersey bitti o an koklattılar cennet kokulumu o yolladılar ben de ardından gttım eşim mutluluğu herseye bedel evlat bir başka şuan daha yeniyim agrım var gezdım az Mayıs beklerken ben prenses 30 nisan bebişi oldu Allah herkese nasıp etsin canlar 👩👧😍🥰