imrangulll Bir çok kez açıldı ama malesef aklımda kalmamış hiçbir doktor 🥴 Önerdiğiniz gerçekten çok memnun kaldığınız doktor ve ücretini yazar mısınız? İstanbul avrupa yakasında oturuyorum ama anadolu yakasıda olur 🥰
p_A imrangulll canim soğanlı ilgi hastanesine git sana yeminederim on numara doktor doçend doktor emel kıyak detayli ultraysonuda orda yaptim abi insan okadar mi guzel yapar ya on numara kesinlikle tavsiye ediyom detayli ultrasyon 250 muayene 115 lira
Buse0911 imrangulll ümraniyede özel bir klinikte Erbil çakar 280 ile 450tl arasi fiyat gayt memnun kaldm tertemz ferah doktr en ince ayrntya kadr bildgilendrdi
edaaedaa33 Doc dr halil aslan 500 liraya yaptrdm ve doktor cok ıyı internete yazıp ordan adresine bakablrsn
imrangulll nby Evet o aklımda kalmış hatta googleye yazınca ilk başta ismi çıktı sağolun 🥰 video kaydı renkli fotoğraf vs veriyor mu?
isimsizbebek imrangulll yok hayır renkli vermiyor en azından bben almadım ama çok guzel inceledi kendi doktorum da dedi zaten önemli olan detaylı incelemesi diye. Siz arayın kendisi verip vermediğini söylüyor zaten
nby imrangulll evett bugün bende muayene oldum renkli iki büyük resim verdi CD ve muayene raporunu verdi. Muayene esnasında nereye bakiyosa bilgilendirdi güler yüzlü bir doktordu
Rukiye58 p_A toplamda 350 falanmı ödediniz birde ne kadar kaldınız acaba açıkladımı herşeyi cd resim verdimi
incikinannesi p_A Gebeliğimin ilk zamanlarında kanamam olmuştu Emel hanıma gitmiştim gerçekten iyi bir doktor detaylı ultrason çekildiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum, randevu mu aldınız yoksa sürekli gittiğiniz doktormu?
ECeren imrangulll Zeki Şahinoğlu bağdat cad. çifte havuzlarda çok arastırdım adamın katıldığı konferanslarına kadar kullandığı cihazın markasına vs kadar tek tek anlatıyor gösteriyor içini resmen rahatlatıyor 480 tl di.
p_A Rukiye58 resim fln baya vardi cidiyi hatrlmym vala ama elime baya biseyler verdiler nekadar kaldim onuda bilmiyom bebegimin popsu donuktu onu bekliyoduk her ince detayini soyluyo ya
Semipermeable imrangulll Ali Ekiz i tek gecerim.. en pahali, iyi doktora gittim Ali hoca kadar guven, huzur, detay vermedi. Ki ben baya baya zor begenirim, cok arastirip cok soru sorarim… tavsiyemdir..
imrangulll Semipermeable Çok teşekkürler 🥰 Haftaya doktorumada bir sorucağım kesinlikle şu doktora git demezse Ali beye gideceğim galiba
YagizAsyaMom imrangulll ben bu hafta Anadolu yakası kartal da prof.Cem Turan a gittim ayrıca perinatoloji doktoruymuş çok memnun kaldım. İlgili naif bir beyefendiydi. İlk ayrıntılı berbat geçmişti bu harika geçti çok şükür 🤲 Herşeyini tek tek gösterdi 😍 600 lira ücreti vardı