senemyavas İyi geceler kızlarrr 🌺 Çok merak ettiğim bir şey var. Asidi kaçmış maden suyu vitaminini kaybeder mi? Sodayı hep açıyorum içmeyi unutuyorum. Bazen çok asitli geliyor içemiyorum. Asidi kaçtığı zaman içilmeli mi içilmemeli mi?
ilkbahar senemyavas açılınca süre geçince yararlılığını biraz kaybediyo… Metalik bi tat oluyo o yüzden ilk açtığında içmek daha yararlı… ☺️
Deletedmom399 senemyavas ilk açıldığında bi 5 dk bekletip içmenin sağlıklı olacağını söylemişti doktorum 🌸
kedilervekaranfil senemyavas Ben hep bardağa döküp içerdim ama o bile etkisini azaltıyormuş asidi azaldığı için
senemyavas ilkbahar o metalik tat daha iyi sanki 😝 ama sanırım mecburen 1 2 saatin içinde içmeye çalışcam ertesi güne bırakmasam iyi olcak 😬
senemyavas kedilervekaranfil bardağa dökmeyin diye duymuştum ama bu sebepten dolayı olduğunu bilmiyordum tabii 🙄 çok teşekkür ederim 😊
Deletedmom399 senemyavas sen bence plastik şişede şu ağzı tekrar kapanabilenlerden al kolaylık olsun 🤣Eşim de sağolsun ben unutmuyim diye ben nereye o elinde soda oraya geliyor😊
Nur5516 Nasıl içiyorsunuz bende arada birde olsa içmek istiyorum ama sevmiyorm midemi yakıyor sanki ama faydalı olduğu için içmekte istiyorum 😕
senemyavas Nur5516 çok zor içiyorum 😂 canım çok tatlı olunca en ufak bel ağrısında hemen içmem lazım ki belim ağrımasın diye düşünüp zorluyorum kendimi 😂
SedaAydemir Maden suyunun tansiyon yükselttiğinide unutmayalım tansiyonu olan anneler içmesin başıma geldi belki biri görür faydası dokunur 🙋🏻♀️