Hayat2706 Kızlar ben tam 17 haftalık hamileyim , bulaşık makinesini boşaltıyorum çok eğilip kalkıyorum ister istemez , ve elbise asıyorum , mutfakta yoruluyorum , bunlar bebeğime zarar verir mi çok eğilip kalkmak 😔
fosforlukalem Hayat2706 elbiseleri yüksek bi yere asıyorsanız kollarınızı fazla yukarı kaldırmanız belki etkiler. Ama diğerleri günlük işler. 40 hafta hamilelik yaşayacağız. O kadarını da yapamayacaksak artık 😊😊
Sun Hayat2706 oooo sen bu haftada bunları düşünürsen son haftalar hiç yerinden kalkmassın 😊düşük riskin varsa çok yorma kendini ama hareket iidir bşey olmaz bebişine
HandeNur22 Kendinin zorlandığını hissettiğin an dinlen çok yüklenme anlarsın zaten Zorlandığını bende karım büyüdükçe bulaşık yıkarken falam zorlanıyorum 10 dakka dinlene dinlene yapıyorum canım mecburen
Tsknaltunts Hayat2706 canım ben Pazar’a gidiyorum Pazar arabası taşıyorum markete gidiyorum poşet taşıyorum ev işleri desen her gün yapılıyor 🤦♀️ Herşey Allah’tan dikkat ederek yap bişey olmaz inş😊
Hayat2706 Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı , ilk hamileliğim ister istemez düşünüyor insan , sadece mutfakta çok yoruluyorum ayakta çok durmuş oluyorum o yüzden kafama takılıyor
Denizkaplan Hayat2706 valla canım 17. Haftada bulask makınası bosaltmak okadar zor olmamalı 30.haftadan sonra hersey yuk ama herkeste evının ışını yapıyor moral bozucak bısey yok
MinikTavsanim Hayat2706 bende onları yapıyorum cok sükür birşey olmadı olmazda inşallah çok da irdelememek lazım sadece ağır şeyleri kaldırmayalım
Minnakdavsan Hayat2706 aşırı yorumladığın ve ters bi hareket yapmadığın sürece ne olacak birşey olmaz ama dikkatli olmakta fayda var
Zuhraa Hayat2706 valla ben elimde yikayip koyuyorum 2 kisiyiz zaten egil kalk dha zor geliyor bana makine ama bebegine oyld zarar vermez egilip kalkmak
busraydinli Hayat2706 33 haftalık hamileyim malum koronadan dolayı annem de gelemiyor iş başa düştü doğum yaklaştı diye önce mutfak dolaplarını sildim defalarca sandalyeye çıktım indim, ertesi gün banyoyu yıkadım duşa kabinin her yerini fırçaladım yine hep eğildim çömeldim. O kadar da panik yapma çok fazla yükseğe uzanmadığın sürece her işini yapabilirsin
Bebekbal Kızlar yorumlarınızı okudum kendimden utandım,ben 13+6 yım ve hiçbişey yapmıyorum.Eşim pimpirikli ilk bebeğimizide kaybettik onunda etkisi var ama o yaptırmıyor.Bende bişey olur diye korktuğum için dinliyorum,dinlemiyim bundan sonra o zman hepiniz maşallah yapıyorsunuz