Deletedmom_26 Arkadaşlar oğluşuma bir türlü isim bulamıyoruz isim konusuna kimse karışmadığı için psikilojik baskımız mı yok nedir ondan mı bulamıyoruz bilemedim 🙂 şahin diyordum forumda kimse önermeyince sonrada vazgeçtik şuan KUZEY diyoruz ama önerebilceğiniz ali asaf ömer efe isimleri bile herkesde olur oldu daha farklı şeyler arıyorum önerebilceğiniz isimler var mı ? 👼🏼
Deletedmom_26 Aslihusein isimler kısa ama iki isim düşünmüyorum eşim iki isimden çok dertli ama affan isminin anlamı nedir acaba duymamıştım daha önce
Aslihusein Deletedmom_26 Affan benim çok hoşuma gidiyor anlamı Kötü şeylerden kaçınan, kötülüklerden uzaklaşan, temiz anlamında
Deletedmom_26 CerenSelvi farklı isimler hoşuma gidiyorda eşim çok takıntılı yahu 🙂 soyadımızada uyması gerekiyomuş ne alakaysa bana kalsa ben bu farklı olanları değerlendirirdim 😊😊
GamzeNur Ben de bulamamıştım 36 haftada netleşti ben efdal istiyordum eşim sudenaz iki isim bende istemiyordum ama ortak yol anca böyle bulduk efdal naz oldu kızımın adı şimdi 38+5 deyim artık hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz sen de içine sinen gönlüne göre bi isim bulursun umarın evladına 🤗
Deletedmom_26 GamzeNur rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah 🙏🏼 Ama işde herkes doğmadan kız olursa bu erkek olursa bu diyip karar veriyorlar bile bende ister istemez belli olsun istiyorum doğuma kadar kalmasın 😂
Deletedmom_26 PasaninAnnesi bu isim üzerine laf söylenemez zaten 🙂 ama kayınbabamın ikinci adı kemal bu sefer tam adımı neden koymadınız diyebilir o diğer ismini çok seviyor çünkü onlarda hazır bize bırakmışken hiç bulaşmamak 😂
gulcins Oğlum olsaydı düşündüğüm isimleri listelemiştim🙈 Emre Sarp Tuğberk Arhan Kaan Melih Görkem Emir Anıl Can Zorbey Beyazıt Mert Burak Berkay Ayberk Göktürk Özgür Atahan Dağhan Atabey Türkbey Karahan
PasaninAnnesi Deletedmom_26 yaa oda zor birinin isminde olup diğerinde olmaynca benim ismimi neden koymadiniz da olur 🙈 Allahtan bizim babalarda yok iki isimden de dedelerde var sadece 😊👼
-gyns- Deletedmom_26 Agah: Bilgili, bilen, öngörülü Öktem: Güçlü kuvvetli, korkusuz.. Biz ikisinide koyacağız🤗.. Fikir olur belki🌸
Deletedmom_26 -gyns- agah gerçekden güzel ama çok samimi arkadaşım koydu oğluşuna farklı olsun bizimkisi sizinkiside hayırlı olsun 😊
Esocgkhn Demir Alp,Yigit Alp,Mert,Efe,Emir,bugra,göktug,Ata,Deniz,Mirac,Ömer,Yusuf,Yekta,Taha,Utku,Ege,Arda,Eymen,Ayaz,Tugra,Aslan,Alperen
Deletedmom_26 Esocgkhn bu isimleri neredeyse saydım bakdım ve hepsini neredeyse eledik mert ismi hep hoşuma gitmişdir 🤔😊
Deletedmom_26 Ceylandeniz bulut ismi tadığım biri oğluna koymuş tam bir fırlama 😊 acayip tatlı bişey ama biz daha ağır güçlü kudretli mi derler öyle isimler arıyoruz birazcık 🙂