busekcgl14 İyi geceler anneler 31+6 hafta da kızımın kilosu 1850 gramdı 1 hafta geriden geliyormuş. Erken dogma riski yüksek başına böyle şeyler gelen anneler siz aradaki kilo farkını nasıl kapattınız. Bu arada sür içiyorum. Ama afedersiniz ishal yapıyor buna ragmen faydası olur mu
Edahmet29 busekcgl14 ben 32 +3 haftaligim iki gün önce doktora gittim bana kilosu iyi dedi ama bana az geldi bende artık günlük yoğurt yemeye daha düzenli beslenmeye çalışıyorum ama başka ne kilo aldırır bilemiyorum bende surda bekliyimde belki bı tavsiye veren olur 🙄
ilkbahar busekcgl14 muz ve nesquik bebeğe kilo aldırır diyolar ama denemedim bilemiyorum 🙆♀️ benimki zaten tosuncuk..
Elvan_nur10 busekcgl14 benım bebegım 38. Haftadayım suan 3.500. Hemen sıze kılo aldırıcı besınlerden soylıyum yanı yedıklerımden. Kesınlıkle muz ve kasar. Hergın yıyın. Yesıllık. Herhun süt yumurta peynır. Tahin pekmez. Kuruyemişler. Ve ozellıkle kuru incir falan yıyebılırsın. Ben bunlarınhergun yedım. Gayet guzel ılerledı kılosu. 👌🏻👍🏻🌸
Sinem92 busekcgl14 kaşar peyniri ve Muz. Maden sodası, çiğ badem, ceviz, süt, portakal, pekmez. Bende sütlü nesquiki çok duydum ama denemedim
Semfer Yeşil mercimek yemeği peynir lor ,yumurta mutlaka hergun bıtane olmalı ,bol su için ev yoğurdu ıspanak ben bunları hiç eksik etmedım brokolı de çok faydalı ne yedıysem brbege gıdıyo bnce deneyın ceviz yıyın bol bol alıcaktır kılo stres yapmayın
Nslhnakn busekcgl14 benim bildiğim muz ve kaşar, ama eşimin kuzeninin de kilosu geriden geliyordu kendisi yoğurtlu buğday çorbası içmiş 2 hafta içinde normal kiloya ulaşmış bebeği doktoruda şaşırmış kısa sürede neyle beslendin çok güzel yakalamış haftasını demiş, denemedim ama bana kendisi söylemişti böyle bi durumun olursa yoğurtlu buğday çorbası iç diye
Semfer Tarhana çorbası hamılelıgm boyunca her hafta içyorum kı 7kılo verdım ılk aylar ona ragmen bebegım kılo aldı sizde en çok hangısını yedgnzde yaradıgını düşünüyorsan z sureklı tuketın 39 haftadym 3600 bebeğim ınşallah sızınde alır hemencecik
june_mom Muz sut yumurta kasar Cig kuruyemis pekmez yogurt mutlaka hergun tuketilmeli 🐣🤰 bebisler icin .
brcakyll busekcgl14 bende 31 haftalıkken kilosu az dedi doktor hergun süt kaşar ve muz düzenli yedim açıkçası ve kuruyemiş badem ceviz fındık falan 35de gittim tam 1 kilo almış burda okumuştum bende muzla kaşar peynirini demek ki ise yaramış 🤦😀