Guler_14 Canım annelerimiz bu gun sezeryen olcam yani sabah nr olur dua edin bana39+ 4 haftalığım uyuyamıyorum heyacenden bir öneriniz varsa söyleyin bana sdece depend almadım
Serzeyyyy Guler_14 dualarında bizlere de yer ver 💕 ALLAH yar ve yardımcın olsun sağlıkla gelsin evladınız..
Derininannesii Guler_14 allah yardımcınız olsun inşallah çok çabuk toparlanırsınız. Hayırlı doğumlar 🤲🏻☺️
Papatya4 Guler_14 Allah yardımcı n olsun insaAllah korkma dua et inşaallah sağ salim alırsın kucağına bebegini.
Hilosveminikoglus Guler_14 öncelikle allah yardımcın olsun. Hiç korkma ameliyat acılarıda gelip geçicek. Depend almaya çalış çok faydasını görüceksin. Şahsen benim hayat kurtarıcım gibi bişey oldu. Bide son gecendesin. Bol bol uyu. Yarından sonra uyku haram😂
isimsizbebek Guler_14 sakin ol anın tadını çıkar hamileligin son günü bunu da ozliceksin en önemlisi eve 3 kişi döneceksiniz çok güzel değil mi😍 korkmaya gerek yok zaten sürekli ağrı kesiciler veriyorlar ben ilk gün kalktim ayağa daha da yatmadım iyi düşünürsen iyi olur
mutser Bende yarın sezeryan oluyorum 🥶 stresi şimdiden vurdu maalesef. Ama gerçekten hiç bir acı kalıcı değil çabucak toparlanmak senin elinde 🤩 benim gittiğim hastanede gazını çıkarırsan hemen 1 gece yatırıolar
Guler_14 mutser canım nası oldun durum nasıl göbegim agrıyor benim dikiş yerleri yanıyor bazen sen nasıl oldun