Yenihamile11 morsunbul95 kac yaşındasın benim doktor hic bunları konuşmadı fazla ki rahat ne doktorum 😊
morsunbul95 Yenihamile11 24 yaşındayım canım . Yaptirdigim bütün tahlillerim temiz çıktı ama niye böyle dediği anlamadım 😱
hulyatkknt Yenihamile11 bizim birde ters makat duruş olayımız var 38 e kadar dönmesi için bekleyeceğim dedi bakalım nasıl.olacak
AybarsMomy Yenihamile11 31+6da gittiğimde 1845 grdı haftasıyla tam uyumlu gidiyor dedi doktor. Sizin biraz iri bebiş olabilir ama suyunuz da fazlaymış şeker testi yaptırmışmıydınız. Acaba ondan mı
Yenihamile11 AybarsMomy yaptırdım sınırda cıktı fazla değildi ama.iste inan anlamıyorum.sana ayri bana ayri konuşuyorlar resmen kafam.karisti valla
Yenihamile11 morsunbul95 ben 38 de onun icin az bi bebeğim iri yok şekerim var yok suyun fazla gibi gibi bir sürü sıkıntı cıktı da onun için
AybarsMomy Yenihamile11 şeker sınırda çıktıysa dikkat et canım benimde sınırda çıktı çok şükür sonraki kontrolde kilo alımı normale döndü dikkat ettim. Sağlıkla al inşAllah kucağına 🤲
Kbr2301 Yenihamile11 31+3 te 2280 gr dı oğlum doktor 3 hafta önde dedi şekerim vs cıkmadı iri bir bebek oöacak muhtemelen gende önemlı dedı ama kılo aldırcak seyler yeme bıraz dıkkat et dedı sağlığını olumsuz etkıler vs kotu bırsey soylemedı ama