SedaSoner Yenihamile11 olabilir her doktorun tarzı farklı demek 🤷🏼♀️ 28 yaşındayım ben, ilk gebeliğim ve gebelik şekerim de çıkmadı şeker yüklemesinde
Miranmiray Burcu3509 Canım ben de 33 haftalığım erkek bebek baş çevresi 1 hafta önde gidiyor suyunda fazla ama son adet tarihim göre 33 hafta olmak yerine 32 hafta görünüyor ultrasyonda. 1 hafta gelişim geriliği var ve en son 31. Hafta da 1600 gramdı
Burcu3509 Miranmiray Bende de şeker çıkmadı. İri bebek olduğu için vücut kendisi yapabiliyor dedi doktorum. İnş sağ salim kavuşalım yavrularımıza.
Miranmiray Derin1 Bendede su fazlalığı var ama benimde şekerim çıkmadı hala su fazlalığı İn nedeni bilinmiyor. Ama ben detaylı ultrasyona hiç girmedim şuan korktum ben ya bebeğim de böyle bir şey varsa Allah korusun
Yenihamile11 Miranmiray kac yaşındasınız ben 38 olduğum için bu sekikde diye düşünüyorum tatlı ile aram olmasada sınırda ve suyum fazla
Derin1 Miranmiray mutlaka olmanı öneririm çünkü ne derecede olduğunu bilemezsin teşhis konulsun ki ona göre kapsamlı bir hastanede doğum yapman gerekebilir özellikle de yenidoğan yoğun bakımının oldugu bi hastane olmadı çok önemli
Miranmiray Derin1 Ama yokki i benim bulunduğum şehirde hiç özel hastane yok sadece devlet hastanesi var. Yapabileceğim birşey yokki😔
Derin1 Miranmiray hmmmm hayırlısı olsun canım inşallah böyle bişe yaşamak zorunda kalmazsın ne diyeyim eğer bi sorun çıkarsa da mutlaka sevk falan ederler kendini sıkıntıya sokma yani Rabbim evladını kucağına bağışlasın 💕
Miranmiray Yenihamile11 İşte doktor erken doğum riskin var suyun çok fazla dedi bende korkuyorum ve bebek çok aşağıda erken doğum olursa diye en azından 36. Haftaya gelsem artık endişem kalmıyacak inşallah
Fasulye62 Sultanbolek hayır cnm dönüyor daha haftaya çarşamba 34. Hafta kontrolümüz var ozaman bakıcaz 😊
Kaderdrsun12 Bende bugün gittim kızlar 32+1 iz 2 kg 25 grm olmuş bebeğim çok güzel kilo almış gelişimi gayet iyi suyuda iyi dedi 3 hafta sonra tekrar çağırdı yaklaştıkça korku sardı beni🙄
Mizrakgrkm94 Yenihamile11 merhaabalar benmde 32de 2800 dü suan 36+2 3800 4 hafta onden gidiyor dedi doktorum sadece iri bi bebek oldugu icin sezaryan olabilicegini soyledi son 8 :)
Yenihamile11 Mizrakgrkm94 bana da şeker ne iyi ne kötü ama yinede diyet verdi şeker ölçümü takibini 10 gün ilerde gelişimi dedi tabiki dediginiz gibi erken doğum banada dedi