Gunesimoglum Kızlar canım çok acıyor Bi anda sanki çıkacakmış gibi aşağı baskı yapıyor tekme mi atıyo bilmiyorum çok acıyo bu durumu yaşayan doktora soran oldu mu acaba
Snmdnz Gunesimoglum gayet normal canm artik bebisin yerlesmistir bende cok ayakta kalip is felan yaptigimda oluyor dinlenirken bosey yok 36+5haftaligim
Btlmstfa Gunesimoglum aynısı bende de oluyor zonkluyor resmen hafta ve günlerimiz aynı size tahmini bir doğum tarihi verdi mi doktorunuz
Nurcecen Merhaba ☺️ Ben gün içerisinde çok ayakta kalırsam aynısı banada oluyor sordum doktoruma bu dönemlerde olur normal dedi .
Gunesimoglum Nurcecen bende ilk defa bugün çok ayakta kaldım çok yoruldum ondan mı acaba Bi anda vuruyo bağırtacak kadar canım çok acıyo inanın
Nurcecen Gunesimoglum artık bu süreçten sonra biraz iş yapıp dinlenmek gerekiyor çok ayakta kalınca oluyor iş yapınca dinlenince hiç birşey yok ilk bende çok korkmuştum ☺️
Gunesimoglum Btlmstfa hayır vermedi benim doktor işi biraz farklı oldu o yüzden eşimin tayini çıktı doktor değiştirmek zorunda kaldım Bi düzene oturtamadık
Kbraltn Nurcecen nasıl böyle bir tarih verdi bende 35+6 yım 10 mayıstan sonra bekle en geç 31 mayıs dedi
Kbraltn Nurcecen nasıl böyle bir tarih verdi bende 35+6 yım 10 mayıstan sonra bekle en geç 31 mayıs dedi
Nurcecen Btlmstfa son adet tarihi ne göre bilgisayarın tahmini öyle çıkıyor ama doktorum mayıs sonu da olabilir dedi
Btlmstfa Nurcecen çok kalmış ya ben Mayıs ortasında olur sanıyordum 😂sizin son adet tarihiniz nedir acaba
gkcsvn 37 haftama girdim sabab uyaninca vajinama agri giriyor uyuyunca bir de kalkiyorum oturus pozisyonjnda yatiyorum
Nurcecen Gunesimoglum banada geç gibi geldi doktorun ekranda her gittiğimde 13 haziran çıkıyor ☺️ Tahmini işte bakalım bebişler belli olmuyor ne zaman gelicekler sağlıkla gelsinler 🙏🏻