belma00 selam kizlar 25 haftalik gebeyim ic camasirim da islaklik oluyor su gibi akıntı degil bi bakiyorum ic camasirim islanmis normal mi haftaya randevum var beklemeliyim mi sizdede oluyor mu normal mi
ek-istanbul belma00 benimde öyle oluyordu idrar ve kan testimde enfeksiyon çıktı fitil ve ilaç verdi doktorum daha bugün başlayacagım inşallah geçecek
belma00 ek-istanbul bende fitil kullaniyorum akinti icin iki gundur böyle olunca korktum bi sorun var mu diye inşallah randevuye kadaar bisey olmaz
Buseeeeee Canım oluyor bu aylarda başlatıyor ve haftan ilerledikçe artıyor korkma m.etme en kötü enfeksiyon vardır ama ben her ihtimali karşı test yaptirmistim suyum mu diye sende yaptirirsin için rahat olur malesef bu akıntılar oluyor ve zamanla çoğalıyor
belma00 Buseeeeee cok sagol canim icim biraz rahatladi korktum bende suyum mu geliyor diye haftaya randevum var baktirim inşallah biseyi yoktur
Ela2020 Bende de olmustu korktuk apar topar gittik enfeksiyon dedi fitil ve antibiyotik vermişti istersen haftaya kadar bekleme yarın git sende