Tatlis Kızlar önceden alt karında hissederdim bebeği şimdi mide taraflarında hissediyorum sizde de öyle mi?kabızlık sorunum var , midede şişkinlik,yanma, ağrı ve kursakda da yanma var… artık böyle mi devam eder doğuma kadar 🙄
Sevgigursoy Tatlis bende 31 im bebeğim yukarlarda tekme atıyor ama mideme değil ama yanmam ara sıra oluyor ağrı giriyor , bide bu haftada başlayan karın sertleşmesi ve bebeğin toplanması var
Meleker Tatlis tüm saydığınız belirtiler bende de var artık çok sıkıldım nefes alamıyorum uyuyamıyorum ne zaman geçicek 😭
Deleted5544 bebeğiniz dönmüş olabilir bu yüzden de hareketleri midede hissediyorsunuz. mide yanması bu haftalarda cok oluyor, gaviscon veya rennie surup kullanabilirsiniz çok iyi geliyor
Tatlis Deleted5544 gaviscon yazdı bugün doktor bakalım işe yarayack mı.. bugün dediğim dün oluyor tabi😃insan uyumayinca gün bitmemiş gibi geliyor
Tatlis Meleker aynen canım çok zorlanıyorum bende . Allah kolaylık versin hepimize ☹️☹️bana oruç tutmak iyi geldi onu söyleyim ama..2 gündür tutmuyorum çok kötü oldu tekrardan midem
Sirinb Tatlis cnm bende 31 haftadayim ayni sikayetler bendede var bebegim ayaklariyla yukariya dogru bastirdigi icin mide borusu asit fazlasiyormus ve mide yaniyormus bende ayni sorunlar var soda iciyorumm :((
Mavimsi45 Tatlis canım mide yanman icin 3-4 tane cig nohutu at agzina yumusayica ye , banada kayinvalidem onermisti iyi geldi bana ama bi dene istersen ☺