Sema-cetin68 Herkese merhaba biz de 16+4 olduk pazartesi doktora gidecez kıza benziyor demişlerdi 11 haftalıkken kesin öğreniriz heralde artık cinsiyetini çok heyecanliyim Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲😊
L_yla123 iremgun amin benimki ilk gebelik çom tecrübesizim bazen kıramplar giriyor karnıma belim tutuluyor sizcede normal mi ###
iremgun L_yla123 benim de ilk gebeliğim😊 kramplar çok artıyorsa magnezyum takviyesi veririm demişti doktor çok değilse ama normalmiş. Öğrendiğim andan itibaren belim ağrıyor doktor normal olduğunu rahim genişlemesiyle alakalıymış her gittiğimde soruyorum 😀
Fuliaa90 deletedmom126 ilk doz 20 de vurulmuş canım hep bende sağlık ocağına gidicem beni aramadılar🤷♀️
Fuliaa90 deletedmom126 aynen bende şimdi virüs var gitmedim bilerek zaten kontrol için doktora gidiyorum aşı için gidicem
Fuliaa90 deletedmom126 kuzum ben hep gidiyorum kontrollere zaten aylık olarak geçen hafta gittim daha
deletedmom126 Fuliaa90 ha daha yeni ben 3 hafta oldu gitmeyeli ☹️ şuan 16+2olduk 18.haftada gidicem sonra bayramdan hemen aonra 20 haftada detayliya giricem detaylifan sonrada alisverise baslariz heralde demi anca biter 👍🤩
Akg Gunsss aynı durumdaymışız bnde idari izindeyim ve sürekli evde oturmaktan kilitlendim neredeyse 16 hafta olucaz yarın